MónTerrassa
Rodríguez (PP): “Ens fa por que governi l’independentisme amb el suport de Ballart”
x
Alex Rodríguez, a la carpa del PP Terrassa al Mercadal | R.R.

El candidat del PP Terrassa, Alex Rodríguez, ha assegurat des del Mercadal a Món Terrassa que les expectatives amb les quals arriben a les eleccions municipals d’aquest diumenge són “millors” que no pas quan va començar la campanya. “Tenim la tranquil·litat que estem fent allò que havíem de fer, que estem explicant el nostre programa com creiem. Considerem que és el millor per la gestió de la ciutat. Ens centrem en qüestions molt bàsiques que aquest Ajuntament no està fent, com és la neteja, creació de llocs de treball i la seguretat”.

L’alcaldable popular vol focalitzar l’atenció en aquests punts. “Primer, cal arreglar la ciutat des del punt de vista dels nostres veïns”. Preguntat per possibles pactes post-electorals de formacions independentistes, Rodríguez ha lamentat que “hi ha forces que volen utilitzar Terrassa per objectius independentistes. Davant d’això, només hi ha un partit, el PP, que sempre ha defensat el constitucionalisme, l’espanyolisme i la defensa de les lleis i les institucions. I que a més a més treballa a l’Ajuntament per millorar la ciutat, no utilitza l’Ajuntament per fer macropolítica o política supramunicipal, a diferència d’altres partits que si”.

Preguntat per si veu factible assolir acords amb altres formacions, ha reconegut que veu possible fer-ho amb grups que “tinguin Terrassa en el seu centre polític”. Rodríguez visualitza un futur Consistori “tripartit”. “Cap força tindrà la majoria absoluta, segurament. Cal evitar que un partit com el PSC pugui pactar amb els independentistes. I cal evitar la suma dels partits independentistes amb un personatge que nosaltres considerem impresentable, Jordi Ballart, perquè no es presenta als debats on està convocat. Ens faria por que governés l’independentisme amb el suport de Ballart”.

Nou comentari

Comparteix