MónTerrassa
Rodríguez (PP) associa ocupacions a incendis, insalubritat i serveis punxats
Acte central del PP a Terrassa
Acte central del PP a Terrassa | Cristóbal

!--akiadsense-->

“Les ocupacions són un dels problemes més greus que pateix la ciutat, provoquen inseguretat i conflictivitat. No podem tolerar-ho”, afirma el candidat popular Álex Rodríguez.

“Incendis, insalubritat, que es punxi l’aigua, l’electricitat o el gas per aconseguir subministrament il·legalment… Aquests són els efectes de la deixadesa del govern socialista amb l’assumpte de les ocupacions”.

A la plaça de la Creu Gran, el candidat popular ha presentat les seves propostes per acabar amb aquest “problema greu que afecta molt negativament la convivència i la qualitat de vida dels veïns de Terrassa”. “Cal establir un protocol d’actuació que coordini l’ ajuntament, la policia local, les associacions de veïns i les comunitats de veïns per aturar les ocupacions des del minut zero. Cal establir una col·laboració estreta entre veïns, forces de seguretat i ajuntament ja que sense el coneixement del terreny que tenen els veïns, els responsables d’aturar l’ocupació no tenen informació del que passa al carrer”, ha conclòs el candidat popular.

Nou comentari

Comparteix