MónTerrassa
El PSC reafirma l’aposta pel Parc Audiovisual: “Va ser un projecte de clarividència absoluta”
  • CA
El candidat del PSC, Alfredo Vega, amb Ibán García, candidat socialista al Parlament Europeu
El candidat del PSC, Alfredo Vega, amb Ibán García, candidat socialista al Parlament Europeu | PSC

!--akiadsense-->

Aquest dimecres el candidat del PSOE al Parlament Europeu, Ibán García, ha visitat Terrassa. García, que també és secretari de Cultura i Esports del PSOE i fins fa poc ha estat president de l’Associació Cultural Espanyola, ha fet una primera parada al Mercadal. Allà ha mantingut una breu trobada amb Alfredo Vega, alcalde de Terrassa i candidat del PSC a les properes eleccions municipals i amb Eva Granados, diputada del PSC al Parlament.

Posteriorment, Ibán García s’ha dirigit a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya acompanyat per Amadeu Aguado, Tinent alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat i membre de la candidatura del PSC pels propers comicis del 26 de maig. Després de visitar el PAC, García ha assegurat que el nomenament de Terrassa com a Ciutat del Cinema UNESCO “reafirma que el Parc Audiovisual va ser un projecte de clarividència absoluta per part del govern de la ciutat que, inclús en temps molt complicats, va apostar per la cultura i el sector l’audiovisual”.

García ha lloat el PAC i ha manifestat: “és un projecte molt important d’aposta per la cultura com a sector estratègic, sector econòmic de creació d’ocupació i element que fa singular a Terrassa, com a ciutat de creació audiovisual potent a Espanya i Europa”. Ibán García ha volgut mostrar “tot el suport de la candidatura socialista al Parlament Europeu al projecte del PAC” i ha afegit: “treballarem perquè obtingui nous recursos que permetin “diversificar un projecte que ja ha generat molts llocs de feina a Terrassa i que té un gran potencial”. Segons García: “El projecte socialista defensa clarament que la cultura sigui un sector estratègic també a Europa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa