MónTerrassa
Participa a l’enquesta del 26-M a Terrassa i guanya un sopar a Ca la Torrades
  • CA
x
El restaurant Ca la Torrades | CA LA TORRADES

ENQUESTA | ‘Quin és el millor candidat a l’alcaldia de Terrassa?

Vols guanyar un sopar al restaurant ‘Ca la Torrades’? Participa a l’enquesta organitzada per Món Terrassa sobre els candidats a l’alcaldia de Terrassa i entraràs en un sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant ‘Ca la Torrades’, situat al carrer de Sant Leopold, 53 de Terrassa. Per participar només has de seguir dos senzills passos: escriviu el vostre mail de contacte i voteu la vostra opció preferida a la pregunta ‘Quin és el millor candidat a l’alcaldia de Terrassa?’.

Podeu escollir entre els 12 candidats que es presenten a les eleccions municipals de Terrassa d’aquest 26 de maig. El termini per participar al sorteig s’inicia el dimarts 14 de maig del 2019 a les 12 hores i finalitzarà el divendres 24 de maig a les 18h.

ENQUESTA | ‘Quin és el millor candidat a l’alcaldia de Terrassa?

Bases del sorteig

1. Objecte

Món Terrassa, SL amb CIF B66810987 i domicili en Plaça Vella, 10 de Terrassa, organitza un sorteig pel qual el guanyador podrà aconseguir un sopar per a dues persones al restaurant “Ca la Torradas”. Es podrà participar a través del web www.monterrassa.cat mitjançant un formulari. Cada participant només podrà participar una vegada.

2. Requisits de participació

Podran participar-hi tots els usuaris que siguin majors de 18 anys.

Els usuaris podran participar des del dimecres 15 de maig del 2019 i finalitzarà el divendres 24 de maig a les 18h. El sorteig se celebrarà el dia 25 de maig a les 18.30h. La vigència d’aquestes bases està compresa entre la data d’inici de la promoció i el lliurament del corresponent premi o la declaració d’impossibilitat d’entrega.

Cada participant només podrà participar una vegada.

3. Celebració

Els participants que compleixin els requisits (omplen el formulari amb les dades) entraran en el sorteig d’un sopar per a dues persones a Ca la Torradas. Una vegada celebrat el sorteig es comunicarà immediatament el resultat al guanyador. La comunicació es farà per email i aquest haurà d’acceptat en un període de 24 hores.

4. Premi i necessària acceptació

Una vegada confirmat i acceptat el premi per part del guanyador, des de Món Terrassa s’informarà del guanyador.

En el cas que el guanyador incomplís les bases o no acceptés expressament el premi en el termini esmentat, Món Terrassa podrà recórrer a altre guanyador mitjançant sorteig. En cas que no trobar més guanyadors, el premi quedarà en poder de Món Terrassa, SL.

Món Terrassa, SL es reserva el dret de modificar les condicions de la present promoció en qualsevol moment, i fins i tot d’anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada. En tot cas, Món Terrassa, SL es compromet a comunicar a través de les seves xarxes socials, l’anul·lació de la promoció en el seu conjunt, de manera que tots els participants hi tinguin accés.

Mitjançant la participació al sorteig els participants doneu la vostra conformitat per inscriure-us al butlletí diari de www.monterrassa.cat. En compliment de la llei vigent, podreu desapuntar-vos sempre que ho vulgueu, tal com s’indica al butlletí.

5. Protecció de dades

Per més informació sobre privacitat podeu consultar el següent enllaç https://elmon.cat/monterrassa/info/255/privacitat-monterrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa