MónTerrassa
Marc Medina (CUP): “Marxarem de tots els actes on hi hagi Vox”
  • CA

Món Terrassa ha fet avui el cafè amb Marc Medina, candidat de Cup Terrassa a l’alcaldia. El número 1 ha remarcat que marxaran de qualsevol acte on hi hagi Vox, el que ja van fer dimarts en una jornada sobre mobilitat.

Frases:

“Davant de la presència de VOX, de l’extrema dreta, en un debat, per consciència antifeixista vam decidir marxar del debat. No participarem en cap debat electoral on participi VOX. Emplacem a totes les formacions polítiques a mantenir el compromís antifeixista. És important aconseguir impedir que l’extrema dreta tingui representació municipal”.

“Ara és més necessari que mai el posicionament antifeixista. L’extrema dreta vulnera el dret de diversos col·lectius, van escampant el seu discurs d’odi a través de diferents mitjans i taules de debat. VOX no té representació, li faríem un pobre favor si li donem espai”.

“És evident que hi ha un creixement de l’extrema dreta. És important destacar, però, que no és el mateix unes eleccions generals que unes municipals. El procés català ha tingut un procés català en la campanya. El discurs de l’espanyolisme i el de VOX han anat en línies similars”.

“La meitat dels treballadors de Terrassa marxen fora a treballar. Això contribueix a més contaminació. Volem evitar que hi hagin tants desplaçaments”.

!--akiadsense-->

x
Marc Medina, alcaldable de la CUP, davant de l’Ajuntament de Terrassa | CRISTÓBAL CASTRO

!--akiadsense-->

“Tenim milers de pisos buits i de solars que cal ocupar”

“Creiem que cal posar límits al creixement de la ciutat. És molt important protegir l’entorn natural, l’anella verda. Cal evitar que aquests entorns es destrueixin per l’expansió de la ciutat”.

“Si apostem per un país amb un territori equilibrat, no podem potenciar àrees metropolitanes gegants que despoblin el país. El que cal és evitar un creixement desfermat a costa d’un desforestament”.

“Estem per qüestionar els Consells Comarcals i les Diputacions, que no són espais escollits democràticament, i aporten poc a la solució dels problemes dels terrassencs i terrassenques”.

“La zona de terreny agrari de Terrassa és gran, s’ha de potenciar. Al Vallès hi ha molts espais forestals, amb cooperació entre els diferents municipis es pot fer feina”.

“El centre de Terrassa? Pensem en una reducció dràstica dels vehicles privats i en una peatonalització de moltes zones. No només centrada en el centre, també en eixos cívics d’altres barris. Hi ha diversos eixos cívics que actualment estan ocupats pel trànsit. Volem que siguin peatonals, que els circuits a peu siguin la prioritat. Cal estudiar quines possibilitats hi ha per incorporar-ho en altres districtes”.

x
Marc Medina, davant de l’Ajuntament de Terrassa | CRISTÓBAL CASTRO

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa