MónTerrassa
Medina: “Perquè hi hagi una alternativa real al PSC, la CUP hi ha de ser”
  • CA
Marc Medina, a la parada de la CUP al Mercadal
Marc Medina, a la parada de la CUP al Mercadal | Roger Requena

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, la CUP ha muntat parada al Mercadal. El cap de llista a l’alcaldia de Terrassa, Marc Medina, ha fet balanç a Món Terrassa de com ha viscut la primera setmana de campanya i com l’encaren d’aquí a diumenge. Els cupaires subratllen que “començàvem la campanya amb molta força, però és cert que a mesura que ha anat avançant ha anat cap a millor”, i ho argumenta afirmant que l’assistència en els dos actes grans que han realitzat han tingut una molt bona resposta de públic, el que els fa pensar que “repercutirà en un creixement en la representació a l’Ajuntament”, actualment d’un regidor.

Sobre una possible majoria independentista a l’Ajuntament, des de la CUP recorden que ells no han signat el pacte d’ERC, Junts x Terrassa i Primàries de garantir un alcalde sobiranista, perquè “per la nostra tradició política nosaltres no signarem a cegues un pacte que parla d’una possible alcaldia independentista en el qual no es parla de polítiques municipals concretes, a més que és una decisió que nosaltres parlarem de manera col·lectiva i assembleària un cop passades les eleccions, no abans”.

Marc Medina insisteix en què primer caldrà veure els resultats del 26-M abans de començar a articular les majories per governar. “El que sí que som molt conscients és que perquè hi hagi una alternativa política al PSC nosaltres hi hem de ser, perquè ara no va de canviar el soci de govern del PSC sinó de construir una majoria alternativa a l’esquerra del PSC”. Els cupaires afirmen que “entenem que el millor que podem fer per tal d’avançar en la construcció de la República i en el procés de ruptura amb l’Estat és municipalisme transformador, recuperació de sobiranies i de control públic al centre de la política”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa