El 26 M ha fet dos anys d’unes eleccions municipals històriques a Terrassa que ho van capgirar tot i amb uns resultats que van sorprendre tothom i van permetre acabar amb 40 anys d’hegemonia del PSC al capdavant de l’Ajuntament. Fem una repassada a aquell moment.

A veure qui l’endevina: ja sabeu quin éra l’alcaldable a l’Ajuntament de Terrassa amb més anys a les seves esquenes? Teniu dubtes?

Dels 12 candidats alcaldables, n’hi havia vuit que superaven la cinquantena d’anys. Pepi Oller, Jesús Rodríguez, Isaac Albert, Eugènia López, Alfredo Vega, Josep Clotet, Javi González i Lluís Puig van néixer abans del 1969. Ara teniu més dubtes? Doncs seguiu llegint.

L’alcaldable d’ERC, Isaac Albert, compla el 6 de febrer el mig segle de vida. La candidata de Podem, Maria Eugènia López, va néixer a Barcelona feia 51 anys. Els mateixos que té Jesús Rodríguez, de Vox. Javi González, de Ciutadans, anava va pels 52. Quatre més, 56, en sumava Josep Clotet, alcaldable de Família i Vida.

Dos dels alcaldables, Pepi Oller (Terrassa per la República – Primàries Terrassa) i Lluís Puig (Junts per Terrassa), són nascuts el 1959. Però el vencedor, en edat, era el socialista Alfredo Vega, que el 4 de setembre de 2019 bufava les espelmes per celebrar els seus 62 anys. I ara, voleu saber quin era  el més jove?

Nou comentari