MónTerrassa
Junts per Terrassa, entre l’abstenció i el sí en la investidura de Ballart
  • CA

Jordi Ballart tornarà a ser dissabte alcalde de Terrassa. Res fa pensar una altra cosa. Ara per ara compta amb els seus 10 regidors per ser investit, i gairebé segur amb els 5 d’ERC si les negociacions amb TxT són reeixides, i fins aquests moments tot apunta que acabaran amb èxit. Junts per Terrassa s’hi podria afegir.

Miquel Sàmper, número 2 però portaveu de fet perquè l’alcaldable Lluís Puig roman a l’exili, apunta que el partit es mou entre el sí a Ballart i l’abstenció, i en cap cas es pensa en un vot en contra. Aquesta setmana es prendrà la decisió.

Sí que ja està clar que no es presentarà candidat propi a l’alcaldia. Sàmper creu que és innecessari perquè només rebria el seu propi vot. El que passarà és que la sala de plens tindrà un representant electe menys el 15 de juny en el ple d’investidura. Lluís Puig no hi serà. Que farà després és una incògnita, tot i que des de Junts per Terrassa es diu que la setmana vinent hi haurà una resposta. Si Puig renuncia, Meritxell Lluís, la número 3, entrarà al Consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa