MónTerrassa
El Jovent Republicà s’absentarà en els debats on hi hagi VOX
  • CA
x
Ona Martínez, durant la seva intervenció davant dels mitjans | R.R.

El Jovent Republicà de Terrassa no assistirà als debats on s’hagi confirmat l’assistència de Vox. La formació republicana ha anunciat aquest dilluns, a la Plaça del Progrés, que s’absentarà en debats com el dels joves perquè, asseguren, volen “combatre el feixisme”. “Volem ser un mur de contenció amb el feixisme. No debatrem amb feixistes. I perquè la Terrassa que volem és radicalment antifeixista”, ha explicat la portaveu del grup, Ona Martínez, que ha lamentat que només una formació hagi donat suport al debat alternatiu -sense Vox- que han plantejat per aquest mateix dilluns. “Vam fer un front comú per plantejar una alternativa, però només un grup ho ha acceptat i ho lamentem”.

La representant de Joventut Republicà ha demanat que Terrassa “sigui una ciutat que no dona veu ni cobertura al feixisme”. A més, ha anunciat que tenen la intenció de crear una “Taula Antifeixista” on hi participin diferents associacions i partits per tal de garantir “una Terrassa sense feixistes”. “Hem de combatre el feixisme entre tots”, ha afegit Martínez, que ha anticipat algunes de les propostes en clau jovent que volen desenvolupar durant la campanya electoral: “Volíem centrar el debat en els drets i llibertats, en impulsar formacions amb perspectiva de gènere i en defensa dels drets dels col·lectius LGTBI; també l’oci, les beques culturals; revisar el sistema tarifari del transport i donar la centralitat als joves a la Festa Major”.

Des de Joventut Republicà s’ha volgut destacar especialment el tema de l’habitatge, per les dificultats de molts joves a l’hora d’accedir a pisos pels alts preus de lloguers i d’hipoteques. “Cal tenir en compte que els joves són un dels col·lectius més afectats pels alts preus, volem rehabilitar espais industrials i destinar-los als joves”. A més, han proposat crear diversos espais de biblioteques en aules d’estudi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa