MónTerrassa
González (Cs): “Hi ha qüestions on podríem assolir acords amb gairebé tothom”
  • CA
x
Javi González, a la carpa instal·lada al mercadal | R.R.

El portaveu de Ciutadans Terrassa, Javi González, encara amb optimisme el tram final de campanya. Des del Mercadal, el líder de la formació taronja a la ciutat ha assegurat que “el feedback amb la gent és molt positiu, cada cop ens demana la gent més paperetes i informació sobre el programa electoral. Som optimistes, creiem que podem ser una opció de canvi el 26 de maig”. Preguntat pels pactes independentistes post-electorals, González ha recordat que “els partits independentistes segueixen parlant d’una república que no existeix enlloc, només a les seves ments. I s’obliden que la ciutat té moltes mancances, com la neteja, la seguretat o el transport. Volem posar el focus aquí”.

El representant de Ciutadans ha volgut centrar l’atenció “en aquells punts que afecten als ciutadans, més enllà dels pactes”. La ciutat abans que el país. “En unes municipals l’important és la ciutat. El context català i espanyol influeix en moltes decisions que es prenen, també en el sentit de vot de molta gent. Però quan li preguntes a la gent per quina és la necessitat per la seva ciutat, no et diuen ni la república ni la defensa de la constitució, et parlen de neteja, de seguretat, de transport. Estem centrats en aquesta necessitat dels ciutadans”, ha exposat a Món Terrassa.

González ha assegurat que per tots els barris on ha anat ha rebut queixes de veïns descontents amb la neteja de la ciutat. “La gestió de l’equip socialista ha estat molt nefasta. Cal recordar que per primer cop a la història de la ciutat, la gestió política en clau neteja ha estat reprovada per tota la oposició, això és un símptoma no només d’un desig de l’oposició, sinó de la ciutadania. És un sentiment transversal, independentment de la ideologia de la gent”. González ha defensat que porten en el seu programa diverses mesures encaminades a “canviar l’equip tècnic de l’empresa municipal; fer una auditoria per saber com està l’empresa i fer un sobreesforç econòmic per millorar la situació actual”.

El representant de la formació taronja creu que no hi haurà problema en posar-se d’acord amb altres grups municipals per canviar el sistema polític actual: “Ja ens vam posar d’acord per reprovar l’acció de govern en la neteja de la ciutat. Hi ha qüestions de la sensibilitat ciutadana on podríem assolir acords amb gairebé tothom. N’hi ha d’altres que potser no, però en el tema de la neteja hi ha unanimitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa