MónTerrassa
Fotos i biografia del top10 d’ERC Terrassa pel 26-M
  • CA

Coneix qui són els 10 primers candidats d’ERC Terrassa per les eleccions municipals del 26-M.

x
Els primers deu candidats d’ERC Terrassa per a les eleccions municipals del 26-M | ERC TERRASSA

1. ISAAC ALBERT

x
Isaac Albert, número 1 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Sóc nascut el 6 de febrer de 1969 a Terrassa. M’agrada la cuina i, per tant, també menjar i beure, tot i que dit així es pugui malinterpretar… Crec en la política, en els polítics i en els partits polítics, i això no treu que cregui que una nova forma de fer política, de relacionar-se amb els ciutadans i d’organitzar-se, és necessària i imprescindible. Sóc mediador i assessor financer pel Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió Financera per l’Institut Superior d’Economia Aplicada de Barcelona. He treballat en diferents empreses del sector financer. Vaig participar en la creació, desenvolupament i implantació del primer banc sense oficines, banca telefònica i banca d’Internet de l’Estat Espanyol. També he col·laborat en una consultora especialitzada en gestió i govern de dades, desenvolupant un projecte d’smartcities vinculat a la gestió de les dades de les administracions públiques.

Sóc militant d’ERC des de l’any 1999. Membre de l’Executiva Local d’ERC de Terrassa des de l’any 2002, on he ocupat diferents secretaries i n’he estat president. He estat membre i vicepresident del Consell Nacional d’ERC. He encapçalat la llista de les Eleccions Municipals el 2007, el 2011 i 2015. He estat Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Terrassa. Actualment sóc diputat delegat de comerç a la Diputació de Barcelona i regidor i portaveu del Grup Polític Municipal d’ERC- MES a l’Ajuntament de Terrassa.

2. TERESA CIURANA

x
Teresa Ciurana, número 2 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Sóc terrassenca i filla de família treballadora. Vaig estudiar i treballar alhora. Amb militància política en els últims anys del franquisme. Mestra compromesa amb la seva feina. Compromesa també, amb la lluita de les dones i les classes populars. Vinculada al moviment de renovació pedagògica de Terrassa: Associació de Mestres Alexandre Galí, al Casal de la Dona, CCOO i Òmnium Cultural de Terrassa.

3. PEP FORN

x
Pep Forn, número 3 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Vaig néixer el 1964 a Terrassa, en el sí d’una família obrera. Llicenciat en Geografia, vaig fer un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis Socials. De ben jove he participat activament de diferents moviments associatius: Centre Juvenil dels Salesians, l’Esplai de La Maurina, Diables de la Maurina, grup d’animació infantil Toquem el dos. He estat vicepresident de l’Associació de Veïns de La Maurina. Vaig formar part de Carnavalis, entitat organitzadora del carnestoltes de Terrassa, des de la seva fundació fins a la dissolució. Fa 33 temporades que faig castells i he estat en dues ocasions president de la Colla Castellera Minyons de Terrassa. Professionalment he treballat en el sector financer i en el sector cultural. He ocupat càrrecs en la xarxa comercial, en el departament d’organització i en el de l’obra social. He estat director del departament de Qualitat, Atenció al Client i Innovació de Caixa Terrassa i director del Centre Cultural Terrassa. L’any 2015 vaig fer el salt a la política, essent escollit regidor de l’Ajuntament de Terrassa per ERC-MES.

4. ONA MARTÍNEZ

x
Ona Martínez, número 4 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Tinc 26 anys i sóc graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF i màster en Comunicació política i institucional. Cinèfila i serièfila, també m’apassionen el bàsquet i el futbol i no em perdo cap partit del Barça. Vaig néixer a Terrassa un 8 de desembre de 1992. Filla de professors de català a l’educació pública, he crescut entre el Segle XX, d’on soc filla i néta, i La Maurina, d’on és la meva família paterna. A l’acabar la carrera vaig treballar al món dels rodatges cinematogràfics, en l’àmbit de la producció, fins que vaig decidir fer un canvi i especialitzar-me en la comunicació política, que sempre m’havia apassionat. Actualment, treballo al gabinet de Premsa i Comunicació d’Esquerra Republicana. Independentista des que tinc ús de raó, vaig entrar a militar al Jovent Republicà als 16 anys i, amb 18, vaig sumar-me al projecte d’Esquerra Republicana. Feminista, socialista, animalista i republicana, treballo perquè Terrassa sigui una ciutat millor cada dia, de persones lliures i iguals. I perquè ho sigui en una República catalana lliure i socialment justa.

5. CARLES CABALLERO

x
Carles Caballero, número 5 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Tinc 34 anys. Sóc treballador autònom. Estic vinculat a diferents entitats com els Minyons de Terrassa i Òmnium Cultural. Sóc el president d’ERC a Terrassa. Regidor per ERC-MES de l’Ajuntament de Terrassa en el mandat 2015-2019.

6. XÈNIA ALBÀ

x
Xènia Albà, número 6 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Vaig néixer a Terrassa el diumenge de festa major de 1981. Sóc enginyera en telecomunicacions. Vaig estudiar i treballar a l’Escola Industral de Terrassa. Posteriorment vaig ser investigadora i professora a la Universitat Pompeu Fabra. Fa dos anys vaig defensar la tesi doctoral en imatge mèdica i, des de llavors, treballo en la gestió de projectes a l’Institut del Diagnòstic per la Imatge (IDI), impulsant, entre d’altres tasques, projectes de col·laboració i innovació entre hospitals, centres de recerca i empreses de tecnologies mèdiques. Crec en el coneixement, la innovació i la recerca com a fonaments per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones. Fa 7 anys vaig entrar a militar a ERC i actualment formo part de l’Executiva de la secció local de Terrassa. A més a més, he ajudat a impulsar l’Assemblea de Dones d’ERC a Terrassa per treballar en la feminització de la política, del meu partit, així com, de la meva ciutat i del meu país.

7. JOSEP SERRA

x
Josep Serra, número 7 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Em dic Josep Serra Marimon i vaig néixer el 12 de Maig de 1959. Sóc casat i pare de tres fills. Sóc Doctor Enginyer Industrial per la UPC, Enginyer Químic per l’IQS i MBA per ESADE. He treballat sempre en el sector privat ocupant diferents càrrecs directius i de gerència en empreses industrials i del medi ambient. També he donat classes a la UPC com a professor associat en diferentes etapes de la meva vida laboral. Sóc membre del Consell Nacional de MES i el coordinador local i del Vallès Occidental d’aquesta organització.

8. MARIA COSTA

x
Maria Costa, número 8 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Terrassenca. Em vaig graduar en Arts Aplicades i Oficis Artís­stics a l’Escola Massana de Barcelona. També he fet cursos en direcció d’empreses i en gestió. He estat gerent d’empreses de comerç de papereria i consultora comercial. Vaig ser regidora de Comerç, Consum i Turisme en el mandat 1999-2003, tinent d’alcalde de serveis generals del 2003-2005 i d’acció Territorial i Serveis Urbans del 2005-2007. He estat presidenta de Comerç Terrassa Centre i vaig ser la impulsora de la Fira Modernista, que se celebra cada mes de maig a la ciutat.

9. MONTSE FONT

x
Montse Font, número 9 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Sóc enginyera tècnica industrial, llicenciada en psicologia i tècnica superior en riscos laboral especialitzada en seguretat. He treballat a l’Ajuntament de Mataró en l’àmbit de la protecció civil. Actualment sóc la cap del servei de gestió d’Emergències de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. També treballo de professora en el Grau de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB- Escola de seguretat i Prevenció, des del 2009.

10. RIVER FARFAN

r
River Farfan, número 9 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

!--akiadsense-->

Nacido en Ecuador me trasladé a Terrassa hace 17 años. He estudiado economia y tengo un grado superior en administración y finanzas. Profesionalmente, he trabajdano de contable, administrativo y paleta de construcción en distinta empresas de Terrassa, Barcelona, y Sabadell. También fui bombero profesional del Benemérito Cuerpo de Bomberos de Guayaquil. He sido activista de distintas entidades como la FEUE (Federación Estudiante Universitaria Ecuatoriana), el FRIU (Frente Revolucionario de Izquierda Universitaria) del Ecuador. También de grupos políticos como el grupo subversivo “Combatientes Populares” Guayaquil Ecu, el desaparecido partido MPD “Movimiento Popular Democrático” del Ecuador o la Alianza Unidad Popular/ Pachakutik . Al trasladareme a Catalunya he sido activista en YACTACARU (Asociación de Barcelona integrada a SOS racismo) y soy miembro Fundador de la Asociación De Inmigrantes Sin Fronteras desde el año 2004. Estoy casado tengo 2 hijas, soy de pensamiento e ideas de izquierda, siempre he sido activista político, me gusta ayudar a los demás en lo que puedo, odio la injusticia social, no tengo ningún credo religioso, más que la fé en las personas de buena voluntad.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa