MónTerrassa
López (Podem-IVE): “Volem que es conegui tota Terrassa, no només el centre”
  • CA
x
Eugènia López, durant la seva visita al Mercadal | R.R.

La candidata de Podem – Iniciativa Verda – Unitat d’Esquerres a Terrassa, Eugènia López, ha visitat aquest dimecres el Mercadal de l’avinguda Béjar. L’alcaldable ha reivindicat la importància d'”afavorir la participació” als barris, de forma que els ciutadans d’aquests tinguin l’opció de participar de forma “més directa i menys representativa“. “Cal potenciar el teixit social i les associacions de veïns, que han de tenir més capacitat de ser la veu del barri i el canal que les institucions i l’Ajuntament escoltin i tinguin en compte, ja que són la veu de les persones”, ha exposat López.

La candidata de Podem-IVE ha defensat que l’Ajuntament “ha de ser de la gent, que puguin participar-hi”. “Cal aprofitar tots els espais de participació, associacions i institucions perquè són les que tenen la veu i saben les veritables problemàtiques del barri, del carrer. Cal més polítiques de cohesió. Falta treball en xarxa entre les diferents entitats”, ha afegit.

Preguntada per les qüestions més freqüents que li fan arribar ciutadans dels barris perifèrics, ha assenyalat aspectes com “el transport públic, les voreres, l’accessibilitat, el com estan els espais públics, el deteriorament, la neteja, els focus de rates, les rieres… qüestions de salut al final”. López aposta per “tenir la ciutat més cuidada i bonica. Més espais verds, de lleure, pels joves. Tenir una ciutat on sentir-se més a gust”. En aquest sentit, considera que no només s’ha de cuidar el centre, sinó també la resta de barris: “Que tota Terrassa tingui la seva pròpia identitat. Tots els barris tenen coses importants a dir, i coses que hem de gaudir i que han de potenciar. Que la gent no conegui Terrassa només pel centre, sinó per tota la ciutat. I que tota la ciutat tingui l’orgull de mostrar-se als demés”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa