MónTerrassa
Ballart destrossa 40 anys de PSC a Terrassa
  • CA
Seu de Tot per Terrassa
Seu de Tot per Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Jordi Ballart arrasa amb deu regidors i destrossa 40 anys de socialisme. És una de les sorpreses més grans de la història a la ciutat, i a Catalunya. Es preveien bons resultats per la llista de Tot Terrassa. Però ni els més optimistes podien imaginar-se el que ha passat aquest diumenge 26 de maig a les urnes.

El PSC més o menys resisteix amb set regidors, dos menys dels que tenia, però veu com li passa per sobre com una piconadora el seu rival més gran, el que volien derrotar de totes totes.

Esquerra guanya un regidor però es queda molt per sota de les expectatives, que passaven per sorpasso al PSC i obtenir l’alcaldia. Una de les grans desfetes de la jornada és la de Terrassa en Comú, que queda fora de la sala de plens en perdre els sis regidors que tenia. Una patacada també històrica. També desapareixen el Partit Popular i la CUP. Junts per Terrassa aguanta, tot i perdre un regidor i quedar-se amb dos.

Jordi Ballart, el gran triomfador d'aquesta nit electoral
Jordi Ballart, el gran triomfador d’aquesta nit electoral | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La idea que quedaria una sala de plens més fragmentada que mai ha quedat esbocinada. I ha estat tot el contrari, hi haurà només cinc formacions, dues menys que les de la legislatura 2015-2019.

Ballart apareix com el gran candidat a l’alcaldia, però matemàticament hi ha alternatives possibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa