MónTerrassa
Joan Coscubiela: “El Govern perd el temps en ximpleries”
  • CA
Acte central de campanya de Podem-IVE
Acte central de campanya de Podem-IVE | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Joan Coscubiela (exportaveu de Catalunya Sí que es Pot i exsecretari general de Comissions Obreres) ha estat un dels protagonistes de l’acte central de campanya de Podemos-Iniciativa Verda-Unitat d’Esquerres per Terrassa, celebrat al Centre Cívic President Macià de Terrassa, que s’ha omplert.

Joan Coscubiela ha presentat els municipis com l’última xarxa de protecció contra la pobresa. El sindicalista ha cridat a fer del 26M un 26 A, el que vol dir assolir governs d’esquerres com el que es dibuixa a España amb PSOE y Podemos.

Coscubiela ha reclamat deixar enrere el que per ell han estat els temps mes foscos des de la recuperació de la democràcia. “El Govern perd el temps en ximpleries”, ha dit, i ha reblat que abandona temes com l’etapa escolar dels 0 als 3 anys i aspects socials.

Coscubiela ha plantejat una situació complicada, amb Puigdemont i Junqueras en una competició personal a Europa per dirigir l’independentisme, i també ha mostrat la seva preocupació per l’aparició de Vox i per “amb un PP i un CS cada cop més cafres. Però sou de pedra picada, una estirp de titans, i als titans no els para ningú.”

També hi han estat presents Noelia Bail (secretària general de Podem Catalunya) i els candidats locals Eugènia López Manel Pérez, números 1 i 2 de la candidatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa