MónTerrassa
Arcusa (PP): “Seran 4 anys durs i intensos però els encaro amb il·lusió”
  • CA
Marta Giménez Arcusa (al centre), nova presidenta del PP, amb Alex Coello i Judit Ruiz
Marta Giménez Arcusa (al centre), nova presidenta del PP, amb Alex Coello i Judit Ruiz | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest divendres, el Partit Popular de Terrassa ha fet oficial el relleu al capdavant de la formació municipal. Marta Giménez Arcusa ha estat escollida presidenta de la formació municipal, agafant el testimoni a Alex Rodríguez, qui el dia mateix de les eleccions municipals va presentar la seva dimissió. Els mals resultats als comicis, on el PP ha perdut el seu únic regidor a l’Ajuntament de Terrassa, han precipitat la sortida del cap de llista. Rodríguez va entrar com a portaveu del PP a mig mandat després de la marxa de l’històric Gabriel Turmo i aspirava a renovar la confiança i mantenir la presència popular al Consistori.

La flamant presidenta ha realitzat la seva primera intervenció acompanyada per Ángel Coello, el nou secretari general del PP, i Judit Ruiz, presidenta de les Noves Generacions. També hi era Alex Rodríguez, que s’ha volgut mantenir en un discret segon pla. Malgrat això, Arcusa l’ha tingut ben present en el seu discurs, “per mi ha estat un gran exemple com a president i com a afiliat, per la gran tasca que ha dut a terme per al partit”, ha dit, remarcant que accepta el repte de situar-se al capdavant del PP “amb moltes ganes i il·lusió”.

“Per mi és un gran honor ser la presidenta del PP, un honor que accepto amb responsabilitat i seny, sabent que tenim al davant quatre anys intensos i durs”, ha reconegut tot i que ha promès “treballar al 1000 per mil” i estar “tranquil·la i serena” gràcies a la “gent que tinc al costat, molt preparada i fidel a les sigles”.

Marta Giménez Arcusa ha subratllat que sota la seva direcció la formació no patirà molts canvis ja que volen “mantenir intactes els valors”, tot i que sí que ha reconegut que sense representació a l’Ajuntament caldrà fer “molt carrer, i parlar cara a cara amb la ciutadania per explicar i donar a conèixer el nostre projecte”. El PP encara els 4 anys vinents amb l’objectiu de “fer oposició des de fora del consistori i vigilar i controlar el govern”. Alhora, Arcusa també apunta que caldrà “mirar on hem errat” per posar-hi solució i preparar-se per als comicis de 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa