MónTerrassa
Medina (CUP): “En la següent legislatura cal municipalitzar busos i menjadors”
  • CA
x
Marc Medina ha presentat el cartell de la CUP Terrassa | CUP TERRASSA

FOTOS | Inici de campanya de la Cup Terrassa

La CUP ha arrencat aquesta nit la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig. I ho ha fet des de les oficines de TAIGUA, l’antiga empresa concessionària Mina d’Aigües. L’elecció no és causal, ja que la municipalització de l’aigua ha estat sense dubte el gran objectiu assolir per les esquerres i els moviments populars al llarg de la legislatura que ara acaba.

Una quarentena de militants s’han acostat fins el carrer del Nord, on eles anticapitalistes han descobert el seu cartell de campanya. El lema, com durant aquests mesos previs, seguirà sent Amb empenta col·lectiva. Tanmateix, al llarg de la campanya s’incorporaran noves consignes. També s’ha presentat la furgoneta de campanya (un vehicle antic de la casa volkswagen) que els cupaires faran servir com a suport logístic i atractiu dels actes.

x
Marc Medina ha presentat el cartell de la CUP Terrassa | CUP TERRASSA

El candidat a l’alcaldia, Marc Medina, ha assegurat en la seva intervenció: “Nosaltres ho tenim molt clar: Terrassa, avança quan avança la seva gent! Tenim molt clar que només des de la institució, sense el carrer, no aconseguirem transformar la realitat. Però quan les institucions se supediten a allò que neix al carrer, quan carrer i institució van de la mà, som capaces d’aconseguir vèncer fins i tot a grans multinacionals”.

TAIGUA té un simbolisme especial pel que ha passat durant legislatura 2015-2019. Però també pel que volem que passi en el futur: La recuperació del control públic sobre els béns i els serveis públics. O sigui, l’aposta per la re-municipalització de tots i casdascun del serveis a la nostra ciutat. “Treballarem incansablement perquè la propera estigui marcada per la recuperació del servei d’autobús urbà, dels menjadors escolars! Però també la del SAD, i la Neteja dels Edificis municipals”, ha assegurat Medina.

FOTOS | Inici de campanya de la Cup Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa