MónTerrassa
Nou cicle dels Dijous de Mútua que celebra els 20 anys
  • CA

El proper dijous, 21 d’abril, es donarà el tret de sortida a un nou cicle de conferències “Dijous de Mútua”. Enguany es tracta d’una edició ben especial ja que es compleixen dues dècades des de la posada en marxa d’aquesta iniciativa divulgadora sobre temes mèdics d’actualitat que tan bona acollida ha tingut a la ciutat.


La primera temàtica d’enguany es titula “Tractaments pel càncer” i anirà a càrrec del Dr. Carles Pericay, cap del servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa(HUMT).

Igual que la passada edició, totes les converses s’esdevindran en directe a les 18h de forma telemàtica a través de l’Instagram de l’entitat i també mitjançant el Facebook Live del diari digital Món Terrassa.

El cicle “Dijous de Mútua” es va concebre amb la idea de divulgar temes mèdics d’actualitat i d’informar d’una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat i, vint edicions després, ha aconseguit consolidar-se i mantenir aquesta essència de rigorositat i proximitat.

20 anys

El cicle “Dijous de Mútua” es van iniciar el passat 2002 amb la voluntat d’aproximar temes mèdics d’actualitat i, vint edicions després, ha aconseguit consolidar-se i mantenir aquesta essència divulgativa de rigorositat i proximitat. Des de llavors s’han dut a terme 102 conferències -amb una assistència mitjana d’una cinquantena de persones- en les que
hi han intervingut més de 130 professionals de l’entitat.
Al 2016 les conferències van començar a retransmetre’s per via telemàtica i aquest fet va representar un salt qualitatiu ja que cadascuna va arribar a una mitjana de més 1.000 persones i va registrar al voltant de 700 visualitzacions dels vídeos. Durant el 2020 el cicle veure alterat el seu calendari degut a la pandèmia i es va reprendre l’any passat amb un format diferent: els “Dijous de Mútua online”, el qual ha tingut una molt bona acollida ja que la mitjana de persones a l’abast ha estat de 24.000 i les visualitzacions de cada vídeo de prop de 5.000.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa