MónTerrassa
La investigació en demències tanca el cicle ‘Dijous de Mútua’
  • CA

El proper dijous, 28 de novembre, se celebrarà la darrera conferència del cicle “Dijous de Mútua” d’aquest 2019 sota el títol “Demència: l’esperança en la investigació”. La pronunciarà la Dra. Maria Teresa Buongiorno, metge adjunta del servei de Neurologia, i el Dr. Jerzy Krupinski, cap del mateix servei, ambdós de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Tindrà lloc a les 18h a la sala d’actes de l’edifici docent.

En el transcurs de la conferència, parlaran sobre la malaltia d’Alzheimer, que avui en dia és la causa més freqüent de demència degenerativa, i quines són les afectacions que pateixen els malalts. La Dra. Buongiorno i el Dr. Krupinski també exposaran la situació actual en el desenvolupament de tècniques que permeten detectar quina és l’acumulació patològica de la proteïna beta-amiloide i el futur dels estudis farmacològics dirigits a destruir aquests cúmuls patològics de proteïnes, amb la finalitat d’alentir o aturar el procés degeneratiu.

El cicle va iniciar-se el passat mes d’abril i des de llavors els professionals de l’entitat han abordat múltiples qüestions com l’estrès i les malalties mentals, la Malaltia Inflamatòria Intestinal i les tiroides. El cicle es va reprendre passat l’estiu amb el mal d’esquena i com actuar davant d’una aturada cardíaca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa