MónTerrassa
L’Escola Pia de Terrassa celebra la Festa de les Llengües

La Festa de les Llengües a l’Escola Pia de Terrassa arriba de la mà de l’espectacle teatral Posidonia! Serà el pròxim dimarts 18 de febrer a partir de les 17:15h al teatre del centre escolar. Prepareu-vos per passar una estona ben entretinguda i descobriu com es treballa des de l’escola l’anglès, el francès i l’alemany.

Amb Posidonia es viurà un munt d’aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, es parlarà de la protecció del medi marí i de les nostres costes. Per optimitzar l’organització de l’acte es demana que es faci la vostra inscripció clicant aquí.

Més de 30 anys treballant l’anglès i el francès i més de 15 anys apostant per l’alemany a l’ESO i el Batxillerat. Immersió lingüística amb estades a Canadà, França i Anglaterra i amb un increment notable d’hores dedicades a l’expressió oral, treballades amb auxiliars de conversa natives. Optatives per escollir en els tres idiomes, batxillerats amb doble titulació i certificats oficials en les tres llengües estrangeres, pioners a la ciutat. Aquests són alguns dels aspectes més rellevants que s’explicaran a La Festa de les Llengües, perquè a l’escola Pia s’aposta pel multilingüisme com a eina de present i de futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa