MónTerrassa
Zapatero, Illa i Navarro demanen el vot per Eva Candela

L’expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero; el líder del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Salvador Illa; el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; l’exalcalde Alfredo Vega i altres candidats i regidors egarencs, han donat suport a Eva Candela en el seu camí cap a les eleccions del diumenge 28 de maig de 2023. Només falten dotze dies pels comicis i tothom posa tota la carn a la graella per convèncer la ciutadania. Avui, els socialistes han portat una gran patum espanyola, una catalana i una egarenca. Els grans noms del partit han visitat el Centre Cívic President Macià, al barri de Sant Pere Nord, on han tingut una breu trobada amb veïns de la zona i afiliats, després d’una passejada per tota la rambla. Pots veure la galeria de fotos si cliques aquí.

Rodríguez Zapatero a Terrassa/Cristóbal Castro

José Luis Rodríguez Zapatero ha animat tothom a votar Eva Candela perquè la capital del Vallès Occidental tingui per primer cop una alcaldessa a Terrassa. Ara per ara, les enquestes li donen entre 7 i 8 regidors i l’aritmètic no permet albirar pactes que portessin a sumar els 14 regidors necessaris per assolir el govern de la ciutat. El PSC lluita per recuperar una cadira que va fer-se seva durant quaranta anys sense interrupció. Jordi Ballart, amb el nou partit Tot per Terrassa, els va destronar el 2019, en un dels fenòmens polítics més impactant de les últimes dècades. Ballart va dimitir com a alcalde i estripar el carnet del PSC el 2017 després que el partit donés suport a l’aplicació del 155 a Catalunya.

La nova líder a la capital del Vallès no se n’ha estat de fer promeses

Eva Candela ha fet una crida a recuperar l’alcaldia: “El 28-M és molt important que ningú s’equivoqui: jo represento al PSC, al partit de José Luis Rodríguez Zapatero, Pedro Sánchez i Salvador Illa”. La candidata ha brandat el discurs que Terrassa sempre ha avançat i rebut més projectes quan el PSOE ha governat Espanya. La nova líder a la capital del Vallès no se n’ha estat de fer promeses, com les obres al Parc de la República, un aparcament a Sant Pere Nord i canvia la gespa de tots els camps de futbol.

L’expresident també ha lloat el cap de l’oposició, Salvador Illa, i ha afirmat que ha estat “el polític revelació de l’última dècada” i un “bàlsam”. “El PSC és el gran partit, que ha demostrat la capacitat d’evitar que Catalunya continués caminant cap a un penya-segat”.

Rodríguez Zapatero a Terrassa/Cristóbal Castro

Illa, ha lamentat de nou el “retard” del Govern en la planificació de la B-40, el projecte de via entre Terrassa i Sabadell, i ha fet una crida a l’executiu perquè mantingui la credibilitat en l’acord signat. “En política es pot perdre tot menys la credibilitat, la meva està intacte i la del senyor Aragonès espero que també: espero que el desenllaç d’aquest afer no la posi en dubte”, ha defensat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 17, 2023 | 09:46
    Ricard maig 17, 2023 | 09:46
    Rodríguez, el senyor més desvergonyit de la política, amb el permís de Valls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa