MónTerrassa
Vox Terrassa ja té candidata a l’alcaldia

Vox Terrassa ja té candidata a l’alcaldia. Com la majoria de partits egarencs que concorren als comicis municipals del diumenge 28 de maig de 2023, s’ha optat per una dona. Fins ara, de 10 caps de llista que es coneixen ara mateix només hi ha tres homes, l’alcalde Jordi Ballart, de Tot per Terrassa; Jaume Bofill, de la Cup; i David Martínez, del Pacma.

El nom escollit per la formació que encapçala Santiago Abascal a España i Ignacio Garriga a Catalunya, per liderar a la capital del Vallès Occidental la candidatura és el d’Alicia Tomás. No hi ha hagut cap sorpresa i era el que s’esperava. Es la política més activa i la que més apareix en totes les xarxes socials.

Té 39 anys, va néixer a Barcelona i resideix a Terrassa des de fa 8 anys

El Comitè executiu Nacional de VOX (CEN) ha estat qui finalment l’ha designat. Alicia Tomás té 39 anys, va néixer a Barcelona i resideix a Terrassa des de fa 8 anys. Pel que fa als estudis, és titulada en formació professional com a Tècnic de Perruqueria i Estètica, i exerceix al sector com a estilista des de l’any 2001.

L’alcaldable de Terrassa va ser la cofundadora i portaveu de l’associació Terrassa por la Unidad en manifestacions contra el procés d’independència de Catalunya, i també col·labora amb la Hermandad de Nuestro Pare Jesús Nazareno de Priego. No havia participat en cap projecte polític fins que va decidir afiliar-se a VOX.

Alicia Tomás es presenta com “l’alternativa per acabar amb la inseguretat i les okupacions il·legals que pateix Terrassa”. La candidata a l’alcaldia assegura que “amb VOX els veïns tindran barris segurs i recuperarem Terrassa de l’islamització que ha instaurat la barbàrie a la ciutat”.

A més, la cap de cartell a la ciutat egarenca també col·labora amb l’associació hispànica Somatemps, i participa activament en diversos actes de caràcter patriòtioc espanyol, històric i cultural, i amb l’Asociación de Mujeres Por la Igualdad (AMPI) de la qual és portaveu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa