MónTerrassa
Tot per Terrassa promet ampliar el Parc Audiovisual

L’alcalde de Terrassa i candidat de Tot per Terrassa, Jordi Ballart ha promès que ampliarà el Parc Audiovisual de Catalunya amb la construcció de nous platós. Aquesta és una de les diferents propostes en matèria cultural que el partit proposa al programa electoral, i que s’ha presentat aquesta setmana en roda de premsa davant la Biblioteca Central de Terrassa. Ballart ha estat acompanyat per Joan Salvador (4), l’actual regidora de cultura, Rosa Boladeras (5), Montse Alba (10) i altres representants de la candidatura.

“Terrassa és la capital del cinema i comptem amb un dels operadors audiovisuals més importants del país, el Parc Audiovisual. No tindria sentit que li’n seguíssim donant l’esquena i no integréssim aquest capital tan potent en les polítiques culturals de la ciutat”, ha expressat Ballart, segons apunten en un comunicat del partit.

Els nous platós volen ajudaran a potenciar el sector audiovisual i a “establir enllaços que fomentin oportunitats d’atracció d’empreses i ocupació”.

Jordi Ballart promet l’ampliació del Parc Audiovisual de Catalunya | Instagram Jordi Ballart

Tot per Terrassa aposta per augmentar el pressupost de cultura en un 50%

Boladeras, per la seva banda, ha expressat que les polítiques culturals del nou govern pivotaran en tres eixos: cicles festius, cultura popular i promoció artístico-cultural. A més, ha promès que s’augmentarà el pressupost de cultura en un 50% i es continuarà usant el segell G.A.S. (gèneres – accessibilitat – sostenibilitat) com a eix vertebrador.

Prometen la construcció de biblioteques al districte 5 i 7

Ballart també s’ha compromès a finalitzar les obres per al Condicionament Terrassenc on s’hi allotjaran les entitats de cultura popular, i la construcció de les biblioteques per al districte 5 i 7, al barri de Can Parellada. En aquest sentit, una de les primeres mesures que es duran a terme seran l’apertura de les biblioteques els caps de setmana i en ampliació horària.

L’alcalde també ha exposat que es construirà un nou Institut del Teatre a l’AEG, es finalitzaran les obres de la remodelació de l¡eapai per a la CEAT a Els Bellots, es revisarà el sistema de subvencions, es mantindran els ajuts de ‘La Cultura ets TU’ i s’executarà el Pla de Museus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa