MónTerrassa
Sánchez: “A Terrassa li ha anat millor quan ha tingut alcaldes socialistes”

A Terrassa li ha anat millor quan ha tingut alcaldes socialistes”. Així ho ha reafirmat la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, aquest matí en una visita a Terrassa acompanya de la candidata socialista a l’alcaldia, Eva Candela. La ministra ha criticat que la ciutat “ha quedat a la irrellevància” des del punt de vista polític i “fa falta un canvi a l’Ajuntament”. En aquest sentit, Candela ha exposat que aquesta irrellevància es veu sobretot en l’àmbit de promoció econòmica, on “s’estan perdent oportunitats perquè vinguin empreses a crear llocs de treball dignes i de qualitat”.

La ministra ha compartit “l’onada de canvi, progrés i transformació del partit socialista” ha d’arribar als municipis com Terrassa, la tercera ciutat més poblada de Catalunya, i ambdues han coincidit que “s’ha d’estar als llocs on es prenen decisions” per poder dur-ho a terme.

Candela critica la falta de promoció econòmica de la ciutat

Candela ha reafirmat que Terrassa ha de deixar “d’estar en la mediocritat” i la “irrellevància”, criticant sobretot la gestió del govern municipal de la promoció econòmica de la ciutat i els polígons industrials. “En aquests quatre anys de mandat, els polígons continuen estant al mateix lloc quan el PSC estava al govern. No hem avançat. No s’ha mogut ni una màquina per avançar en els polígons”, ha reafirmat.

Les negociacions de la Ronda Nord “van bé”

La visita de la ministra a la ciutat arriba un dia després de les negociacions entre el Ministeri de Transports i el Govern de la Generalitat per l’execució de la Ronda Nord. Sánchez ha afirmat que “van bé” i ha recordat que a finals d’any es finalitzaran les obres entre Olesa i Viladecavalls, i exposa que “hi ha voluntat d’acord” per tancar l’acord de connectivitat fins a Sabadell el més aviat possible.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a abril 28, 2023 | 21:37
    fat boy abril 28, 2023 | 21:37
    Si. I a Sabadell ja no en parlem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa