MónTerrassa
Raül Romeva visita una Terrassa “innovadora i sostenible”

El vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports d’Esquerra Republicana de Catalunya, Raül Romeva, ha visitat Terrassa i n’ha lloat la seva capacitat “innovadora i sostenible”. L’exconseller s’ha reunit amb la primera tinent d’alcalde i alcaldable dels republicans a les pròximes eleccions municipals de 2023, Ona Martínez, per fer un repàs a l’actualitat del municipi sobre polítiques relacionades amb el medi ambient.

L’objectiu és “aconseguir un municipi més eficient i capdavanter”, i fer-ho de la mà de totes les institucions, administracions i entitats que ajuden a construir “una ciutat amb millor qualitat de vida per a tots els terrassencs”.

La visita de Romeva ha començat amb un recorregut per la seu central de The Yellow Nest amb l’acompanyament dels seus fundadors Bernat Pons i Carles Pons, una empresa terrassenca que disposa d’un edifici al barri del Segle XX sostenible on conflueixen totes les tecnologies per a l’eficiència energètica. “Yellow Nest és un exemple clar de la Terrassa que avança: Cap a una ciutat innovadora i sostenible, ciutat d’avantguarda, capital de la qualitat de vida i amb capacitat transformadora. Volem acompanyar l’emprenedoria i incentivar la innovació per connectar el coneixement amb el talent i la nova indústria”, ha afirmat Martínez.

Un hub d’empreses innovadores a Terrassa

Els republicans consideren que “Terrassa és una ciutat amb potencial i un gran teixit d’empreses i agents amb visió de futur per fer que avanci”. I per això han recordat que des del govern municipal, del qual en formen part juntament amb Tot per Terrassa, es treballa “diàriament per oferir solucions als nous reptes d’una manera respectuosa amb el medi ambient” amb projectes com el viver d’empreses de suport o amb la jornada de transferència de coneixement. “Però ho volem fer encara més, fer una passa més, convertint aquest viver en un hub d’empreses innovadores. Perquè la promoció econòmica ha de passar a ser una part central de les polítiques públiques de la ciutat”, subratllava l’alcaldable.

En la mateixa línia, Raül Romeva ha remarcat “la importància de generar activitat econòmica i industrial que permeti que les empreses es vegin atretes per generar economies d’escala. Hem pogut visitar The Yellow Nest i viure una experiència no només simptomàtica i bona per Terrassa sinó per la resta del país. Es tracta de detectar noves pràctiques que puguem exportar arreu i ens facin avançar ”.

El vicesecretària d’ERC, Raül Romeva, ha visitat Terrassa acompanyat de l’alcaldable Ona Martínez | ERC Terrassa

Els dirigents d’Esquerra Republicana han visitat també el Club Natació Terrassa on s’ha reunit amb l’equip directiu format per Andreu Aparicio, Dolors Arrais i Joan Herrera per establir bases conjuntes sobre visió transversal de l’esport. “Terrassa ha de seguir fent passes endavant en la perspectiva inclusiva com a eix vertebrador de la societat, per avançar cap a una societat més saludable, integrada i, en definitiva, on tothom visqui millor”, han recordat.

“Fem avançar Terrassa des de tots els àmbits. Fent que les coses passin, connectats amb la resta d’agents implicats, defensa els interessos dels terrassencs i les terrassenques aquí i arreu, treballant de forma conjunta amb la Generalitat per poder implementar a la ciutat els projectes de transformació dels Fons europeus que la ciutadania necessita”, ha sentenciat la tinent d’alcalde Martínez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa