MónTerrassa
PSUC Viu treballarà amb Terrassa en Comú per a les eleccions municipals
  • CA

PSUC Viu treballarà amb Terrassa en Comú per a les eleccions municipals de 2023. Des del partit han manifestat el compromís “de continuar enfortint TeC, l’espai de l’esquerra que suma, i treballar perquè aquesta candidatura tingui el millor resultats possible als comicis de maig, i sigui decisiva en el futur de la ciutat”. Consideren que d’aquest amanera, amb “els bons resultats a Terrassa” es podrà també “ajudar Yolanda Díaz en el conjunt de l’Estat a continuar millorant les condicions de vida i de treball de la gent”.

Aquest dissabte dia 4 de març, el PSUC va celebrar la VII Conferència Local al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa, en la qual s’ha aprovat el pla de treball a seguir en els pròxims anys i també s’ha escollit el nou Comitè Local. A partir d’ara, serà Jonathan Atienza, de 40 anys, qui encapçalarà l’equip de direcció, substituint al càrrec de secretari polític local a José María Martínez.

PSUC vol una ciutadania “crítica i mobilitzada”

Dins de les línies d’actuació a seguir, el PSUC Viu ha manifestat que cal “treballar amb el teixit social i amb les necessitats dels barris, estar més presents i créixer com a organització”. En aquest sentit, consideren que les principals lluites on cal “sumar forces” s’hi troba “la sanitat i educació públiques a la nostra ciutat, el moviment en defensa de les pensions públiques, la situació dels pacients i familiars a les residències, el món del treball i el sindicalisme, el feminisme, el republicanisme, l’habitatge, l’ecologisme, el compromís amb la pau i la solidaritat entre els pobles i el moviment veïnal”.

Una de les crides que realitzen a la ciutadania, aprofitant les dates, ha estat a participar en la manifestació del Dia Internacional de la Dona Treballadora del pròxim 8 de març, organitzada per Feministes Terrassa.

Per últim, el Comitè també ha expressat la seva voluntat de “contribuir a crear un teixit de ciutadania crítica i mobilitzada a tots els barris de Terrassa”. Per això, ha decidit oferir “el nostre partit com a espai de reflexió i de lluita a aquella ciutadania crítica que vulgui estar organitzada, a aquelles persones que vulguin lluitar per un futur per a la gent treballadora i per al planeta i per a qui pensi que és important que cuidem allò proper”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa