MónTerrassa
El PSC promet cobrir les pistes exteriors de Les Arenes i Salmerón

El Partit dels Socialistes promet cobrir les pistes exteriors de Les Arenes i el carrer Salmerón si governen a partir del 28 de maig a Terrassa. La candidata a l’alcaldia Eva Candela ha exposat aquesta setmana quines son les propostes socialistes en matèria d’esports, i ha centrat la seva intervenció en el dèficit que té la ciutat en equipaments esportius. La formació municipal ha recordat que “moltes” de les instal·lacions esportives “han estat construïdes amb governs socialistes”, i ha criticat el govern de Tot per Terrassa i ERC per no haver executat el Pla Director de l’Esport elaborat per al PSC en l’anterior mandat i que s’establien les línies d’actuació futures en equipaments esportius.

Candela, des del Camp de Futbol de Les Fonts, ha manifestat que “volem una Terrassa que no renunciï a cap esdeveniment esportiu per manca d’instal·lacions o que aquestes no estiguin a l’altura per la manca de manteniment”, i per això s’ha compromès a què si guanyen les eleccions, “millorarem les instal·lacions, amb una aposta clara pels equipaments esportius de proximitat”. Fins i tot ha avançat ja algunes de les intervencions que durien a terme: el cobriment de les pistes exteriors de Les Arenes i la del carrer Salmerón o la substitució de la gespa dels camps de futbol de la ciutat.

Per als socialistes també és vital fer pressió i reclamar al Govern de la Generalitat els equipaments esportius dels INS Mont Perdut, Can Roca i el CEIP Cesc Aldea, així com la reforma del poliesportiu Can Palet – Can Jofresa. “Entenem l’esport com un instrument educatiu, inclusiu i cohesionada amb un impacte en la salut de les persones” ha dit la candidata. I com a gran proposta de futur creuen que és el moment d’estudiar seriosament la possibilitat de construir un Palau d’Esports, “que permeti la pràctica esportiva de primer nivell”, amb la col·laboració d’altres administracions.

Les propostes en mobilitat

Pel que fa a mobilitat, el PSC ha recriminat a Ballart que les darreres actuacions realitzades han estat fruit de la “improvisació i el caos” i ha fet valdre la gestió socialista per solucionar-ho. “Qui millor ho pot fer és un govern socialista, amb presència i capacitat de negociació, aquí, a Barcelona i a Madrid”, ha assegurat Candela. La candidata ha anunciat la intenció d’impulsar nous aparcaments a la Plaça de Can Roca, Sant Pere Nord, al nou CAP Nord, i a la via pública amb una hora gratuïta. També actuaran en relació amb el Portal de Sant Roc un aparcament que porta en desús des de 2019.

Quant a les propostes en transport públic consideren que cal “intensificar la freqüència i la cobertura de la xarxa de transport públic d’autobusos als barris, millorar la mobilitat ferroviària amb un nou túnel a Montcada i un accés directe a l’aeroport des del Vallès amb l’R4 i noves estacions a Jutjats (FGC) i Can Boada (Renfe)”, entre d’altres.

L’alcaldable del PSC Eva Candela amb el regidor Marc Armengol | PSC Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa