MónTerrassa
Pep Forn i Montse Font repetiran a la llista d’ERC a Terrassa
  • CA

Pep Forn i Montse Font repetiran a la llista d’ERC a Terrassa. Els actuals regidors de l’Ajuntament de Terrassa han decidit donar suport al projecte encapçalat per a l’alcaldable Ona Martínez Viñas i, segons ha pogut confirmar Món Terrassa, formaran part dels primers llocs, a l’espera de realitzar l’assemblea en la qual es determinarà la posició exacte de cadascun d’ells i quins seran la resta d’integrants.

Forn és llicenciat en Geografia amb un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis. El 2019 va entrar, com a independent i per primera vegada, a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya, encapçalada aleshores per Isaac Albert. Anava en la posició número 3. Dins de l’equip de govern, ha exercit aquests quatre anys com a regidor d’Economia social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes audiovisuals. “Treballo per fer que Terrassa avanci. Vull que la meva ciutat esdevingui capital de la qualitat de vida i de la innovació. Estem fen feina per aconseguir-ho, però encara en queda molta. No ens podem aturar”, ha manifestat després de conèixer-se que formaria part de la llista pel maig de 2023.

Professionalment, havia estat director de qualitat, innovació i atenció al client de Caixa Terrassa i com a responsable de col·laboracions amb entitats de l’obra social d’Unnim Caixa. Amb 22 anys va ser vicepresident l’AVV de La Maurina i integrant fundador dels Minotaures de la Maurina, membre de Carnavalis -l’associació organitzadora del carnestoltes a Terrassa en el seus inicis-, i va estar president de la colla dels Minyons de Terrassa en dos períodes -entre el 1993 i el 1996 i entre el 2010 i el 2011-.

Font, la recent incorporació a l’equip de govern

Per la seva banda, Montse Font també ha volgut sumar-se a l’equip de la primera tinenta d’alcalde. L’actual regidora -va agafar el càrrec ara fa un mes després de la renúncia del tinent d’alcalde Isaac Albert- anava a la llista electoral del 2019 en la novena posició. Les circumstàncies especials han fet que acabés entrant a l’equip de govern, on està exercint de regidora de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i de Qualitat Democràtica, a Cicles de la Vida.

“Tinc moltes ganes de treballar i fer-ho per la ciutat que estimo i la seva gent. Entomo aquesta nova etapa com el que és: Un repte i una responsabilitat per continuar fent bona feina per fer avançar Terrassa”, ha declarat la regidora del govern de Terrassa.

Ella és enginyera tècnica industrial i llicenciada en psicologia social. Ha estat la cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’ha encarregat de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya. Tot i que va iniciar la seva carrera professional treballant per una empresa privada, aviat va descobrir la seva vocació de servei públic. Va passar 15 anys treballant a l’Ajuntament de Mataró com cap de llicències d’activitats i cap de protecció civil i riscos laborals. Al 2007 va començar com a funcionària a la Generalitat, on va entomar el repte de planificació d’emergències per, després, passar a la vessant més operativa de les emergències, tasca per la qual se li va atorgar la medalla de bronze amb distintiu blau del Mossos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa