MónTerrassa
Aquests són els noms de la llista electoral del PSC Terrassa
  • CA

La militància del PSC Terrassa ha aprovat la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig en una assemblea. La primera de la llista és Eva Candela, arquitecte tècnic i regidora de l’Ajuntament de Terrassa des de 2017 i diputada al Parlament de Catalunya. Dos excaldes tanquen als llocs 26 i 27.

Darrere hi ha Adrián Sánchez, graduat en Tecnologies Aeroespacials, regidor a l’Ajuntament de Terrassa del 2017 al 2020 i assessor polític al Gabinet de Presidència del Govern d’Espanya; Carlota Menéndez, doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials; Marc Armengol, arquitecte de professió i regidor a l’Ajuntament de Terrassa des de 2015; Montse Jiménez, diplomada en Relacions Laborals, regidora i segona tinent d’alcaldessa a l’Ajuntament de Badia durant setze anys; Javier Garcia, graduat en Dret, secretari d’organització del PSC des del 2017; Josefina Merino; Carlos Lazaro; Elisabeth Herrera; Jordi Rueda; Cristina Santos; Victor Pérez; Marta Ruiz; Mustafa El Kanfoudi; Nuri Escudé; Aleix Pérez; Alba Soldevilla; Pere Almagro; Candi Urbano; Oriol Rivera; Carla Sánchez; Samuel Martínez; Puri Marsa; Rosa Mari Hervas; Anabel Pérez, Alfredo Vega; i Pere Navarro. 

“Són persones que porten la bandera del socialisme amb molt orgull”, asegura Eva Candela, candidata a l’alcaldia de Terrassa. Totes elles son treballadores i preparades per impulsar la nostra ciutat. Terrassa necessita un canvi. 

Eva Candela

Arquitecte Tècnic. Postgrau en habilitats directives. Ha treballat des de 1988 a l’administració local, a Terrassa i Rubí, en els àmbits de l’urbanisme i l’habitatge. Des de 2017 regidora a l’Ajuntament de Terrassa, on va exercir el càrrec de tinent d’Alcaldia de Drets Socials. Des de 2019 regidora a l’oposició. Actualment diputada al Parlament de Catalunya.

Adrián Sánchez

Nascut al barri de Sant Llorenç. Graduat en Tecnologies Aeroespacials, màster en Enginyeria Aeronàutica per Universitat Politècnica de Catalunya a Terrassa (UPC). També ha cursat estudis d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Va ser regidor a l’Ajuntament de terrassa (2017-2020) en diverses àrees relacionades amb la innovació, la inclusió social i la cooperació. Des de 2020 és assessor polític al Gabinet de Presidència del Govern d’Espanya.

  1. Carlota Menéndez
    Nascuda a Terrassa ha viscut a diferents barris de la ciutat, pisos de Montserrat, pisos de l’agut, sant Pere, pla del Bonaire, sant Pere, la Grípia, Can Roca, com diu ella sempre en moviment.
    Doctora en ciències Econòmiques i Empresarials i professora titular de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB, especialitzada en Finances Empresarials.
    Fa més de 30 anys que és professora de la Universitat Autònoma de Barcelona.
  2. Marc Armengol
    Arquitecte de professió. Ha exercit d’arquitecte municipal a diferents municipis de Catalunya i actualment treballa al servei de Projectes i Obres de l’Ajuntament de Rubí.
    Vinculat familiarment al PSC va iniciar la seva trajectòria política l’any 1999 a Matadepera formant part de la Plataforma de suport a Pasqual Maragall, Ciutadans pel Canvi.
    Des del 2015 és regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa on ha exercit el càrrec de tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori.
  3. Montse Jiménez és Diplomada en Relacions Laborals a la Universitat de Barcelona. Coach certificada i Màster en Programació Neurolingüística. En aquests moments està fent el treball final del màster en Direcció de Recursos Humans i Gestió de Persones. Afiliada a la UGT des dels setze anys, ha treballat tant en el sector privat i el públic. Durant setze anys ha sigut regidora i Segona tinent d’alcaldessa a l’Ajuntament de Badia del Vallès amb àmplia experiència en diverses àrees. Es considera feminista i ferma defensora de la igualtat com a base de la justícia social.
  1. Javier Garcia
    Graduat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en advocacia.
    Secretari d’Organització del PSC de Terrassa des del 2017.
    Regidor a l’Ajuntament de Terrassa entre el 2017 i el 2022.
    Des de 2019 assessor del Grup Socialista a la Diputació de Barcelona.
    Primer secretari de la JSC Terrassa (2015-2018).
  2. Josefina Merino
    Comptable, postgrau per la UAB en “comunicació i lideratge polític”.
    Ha estat presidenta del Centro Andaluz de Nueva Carteya.
    Va formar part de consells escolars i de l’AMPA de l’escola Santa Teresa de Jesús.
    Va estar empresària durant uns anys.
  3. Carlos Lazaro
    Mestre de Primària (UB) Diplomat en Pedagogia Terapèutica (UAB). Ha estat membre del Consell Escolar Territorial al Vallès Occidental. En l’àmbit de ciutat ha estat membre de la comissió dinamitzadora del projecte Àgora Terrassa, fòrum de desenvolupament d’un nou model innovador de ciutat.
  1. Elisabeth Herrera
    Nascuda al barri del Clot de Barcelona i Fontina d’adopció des del 2003.
    Porta Les Fonts amb orgull allà on va
    Administrativa de professió.
    Funcionària a La Generalitat de Catalunya al Departament d’Interior.
    Vicepresidenta del Consell del Districte 7 Can Parellada-Les Fonts.
    Membre de la Junta de l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts.
  2. Jordi Rueda
    Electricista industrial i tècnic superior en les arts de l’espectacle en viu per l’Institut del Teatre i la UPC de Terrassa.
    Postgrau de E-leadership & Digital Manegament Empresarial i Institucional per la Universitat de Barcelona.
    Està cursant el Grau en ciències polítiques i de l’administració publica per la UNED.
    Ha treballat per al Teatre Lliure de Barcelona, on ha realitzat vàries gires nacionals i internacionals.
    També ha treballat a TV3 on va haver de deixar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a entrar de regidor a Terrassa.
    Actualment, és l’assessor del Grup Municipal Socialista de Terrassa.
    Membre de l’executiva del PSC de Terrassa i del PSC VOEST on està coordinant les tasques de comunicació i implantació de les agrupacions més petites.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Molina a març 21, 2023 | 11:32
    Joan Molina març 21, 2023 | 11:32
    En la llista dels socialistes,la Rosa Maria Hervás no és la actual vicepresidenta dels trabucaires bandolers de Terrassa,si que en el seu moment va ser però avui només es un membre més dels bandolers...
  2. Icona del comentari de: Jose Luis Charles Gracia a març 23, 2023 | 10:20
    Jose Luis Charles Gracia març 23, 2023 | 10:20
    No puedo por menos que añadir este comentario en línea con el anterior, pues parece que las reseñas de los candidatos no acaban de corresponder con la realidad. Y que el responsable de la campaña electoral tome nota, Sr. Javier García. Yo concretamente expondré lo que se sabe de la presunta vinculación del candidato número 12, Víctor Pérez, con el movimiento vecinal y la junta actual de la FAVT. Me ha llegado información de que su paso por el movimiento vecinal y por la junta de la FAVT ha sido muy efímero, a no ser que se refiera a la comparecencia de dicho joven en el pleno municipal del año pasado en el debate sobre el estado de la ciudad, donde más que hablar en representación de la FAVT, parecía hablar en representación del PSC, y que su puesto en la candidatura podría corresponder al pago por los servicios prestados y a la amistad de este joven con el responsable de la campaña electoral. Al parecer, ya no está en la junta de la FAVT y ha salido de la AVV a la que representaba. Datos que podrían confirmar desde la misma FAVT y de su ex AVV. Como prueba, adjunto un párrafo del informe de la Sindicatura de Greuges de Terrassa sobre la injerencia de personas del PSC a petición de personas de la junta de la FAVT, o de lo que queda de ella, sobre el proceso de renovación de la junta de la misma. “També és una ingerència la intervenció del sr. Javier García, càrrec electe de l’Ajuntament, que no ha donat cap explicació de la mediació realitzada, però es desprenen pressions que van portar a la renúncia d’alguns components d’una de les candidatures i el canvi injustificat de la sra. Cynthia Ramírez i Víctor Pérez cap a l’altra candidatura (transfuguisme).” “Al juliol de 2021, el sr. Pepe Sánchez li va demanar (Sra. Eva Candela), a títol personal, fer un cafè per parlar sobre varis assumptes i a la trobada va assistir també el sr. Joan Vila. Aquestes dues persones li van explicar que a la FAVT s’estava vivint un procés dolorós, atès que hi havia dues candidatures i que el desig era que només hi hagués una candidatura de consens i unitat.” Y se podría añadir, “que fos més propera als objectius del PSC”, perdón, de algunas personas del PSC. Y lo extraño es que no hayan colocado a la otra persona tránsfuga, Sra. Cynthia Ramírez, lo que solo tiene dos explicaciones, que les de vergüenza o que le reserven otro puesto dentro del PSC, el tiempo lo dirá. Lo de la vergüenza es por la nota de prensa de la FAVT que Cynthia escribió después de mi comparecencia en el pleno del 24 de febrero, de la cual en este medio hizo reseña, y que desde dicha junta, o lo que queda de ella, aprobaron con Pepe Sánchez y Joan Vila al frente de ella. Para más información les remito al informe de la Sindicatura, para que juzguen por ustedes mismos.
  3. Icona del comentari de: Jose Luis Charles Gracia a març 23, 2023 | 11:33
    Jose Luis Charles Gracia març 23, 2023 | 11:33
    Gracias por la publicación de mi comentario, no esperaba menos de ustedes. Ahora solo faltaría ampliar la información en base al informe de la Sindicatura de Greuges y las resoluciones del pleno del Ayuntamiento con las aprobaciones de las propuestas correspondientes, a pesar de la nota de prensa de la Junta de la FAVT, o de lo que queda de ella. Me pongo a su disposición por si puedo ayudar a concretar y/o aclarar el tema. Entiendo que es un tema delicado e importante para el tejido asociativo de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa