MónTerrassa
MAPA INTERACTIU | Seus dels partits polítics i on passaran la nit electoral
  • CA

La majoria de partits polítics de Terrassa tenen la seva pròpia seu, però no totes les formacions han decidit seguir els resultats de les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig en directe des del mateix local. Alguns d’ells -la majoria- han escollit desplaçar-se fins a un altre espai on passar la nit. En aquest mapa es troben les seus dels partits -en cas que en tinguin- i el local on seguiran l’escrutini a partir de diumenge al vespre.

Amb un punt, es marca la seu de cada partit amb el seu respectiu color corporatiu. Amb la icona d’una estrella, es marca la ubicació on passaran la nit electoral.

On és la seu de cada partit i on passaran la nit electoral?

La seu de Tot per Terrassa es troba al carrer de Galileu, 208, tot i que els darrers mesos el grup municipal compta amb un local a la placeta de la Font Trobada, a ple centre de la ciutat, des d’on el grup encapçalat per Jordi Ballart va celebrar l’acte d’inici de campanya. Malgrat aquests dos locals, el partit passarà la nit electoral a la sala Born, al carrer de la Rasa, com ja ho va fer fa quatre anys i des d’on va celebrar una victòria inesperada.

En Partit Socialista de Catalunya (PSC) també té la seu al bell mig de la ciutat, al carrer de La Rasa, 29, des d’on han celebrat diferents actes polítics. A diferència de molts altres, la formació que lidera Eva Candela ho decidit no moure’s de lloc i seguir els resultats de les eleccions en directe des del mateix local.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha estrenat enguany un nou local al passeig de Les Lletres, 9, que van inaugurar a l’inici de la campanya. És el mateix espai on abans es trobava el Partit Popular (PP). Tot i el nou espai, la candidata Ona Martínez i el seu equip seguiran l’escrutini de les eleccions des de l’Alegria del Teatre.

Pel que fa a Ciutadans, no consta que comptin amb una seu física a la ciutat. Tot i així, el partit sí que passarà la nit electoral reunit en un lloc. L’escollit ha estat el bar El Refugi, al carrer del Prior Tàpia, 5.

Junts per Terrassa també ha inaugurat local aquest any, i es troba a pocs metres de la seu dels socialista, al carrer de La Rasa, 11. Però Meritxell Lluís i la resta de membres de la llista es trobaran a La Cistelleria, al carrer de les Parres, 4, per fer el seguiment en directe dels resultats de les eleccions el diumenge al vespre.

La CUP es mantindrà fidel al seu lloc de trobada i passarà la nit electoral el local del Casal La Tafanera. El Partit Popular i Terrassa En Comú Podem -de qui no consta una seu física- seguiran l’evolució dels resultats des d’un local al Pla del Bon Aire i a l’establiment Master 3, respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa