MónTerrassa
ERC presenta la llista per Terrassa: vells coneguts i cares noves

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest dissabte, dia 18 de març, la seva llista electoral de cara als comicis del 28 de maig a Terrassa, en la qual es barregen vells coneguts i cares noves. La formació política ha escollit la plaça de la Xemeneia Bòbila Almirall, al barri de La Maurina, per exhibir múscul, aplegant tots els membres que donaran vida i veu a la candidatura.

Ona Martínez, alcaldable d’ERC, ho ha deixat clar d’entrada: “sortim a guanyar, com sempre ho hem fet i convençuts que tindrem tota la força possible i l’alcaldia d’aquesta ciutat per seguir fent avançar la ciutat amb més força de la que ho estem fent ara”. L’actual primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa ha subratllat que només el seu partit és “la garantia que les coses passin, d’estar al costat de la gent i de ser útils treballant des de tot arreu per Terrassa”.

Els cinc primers de la llista

I el primer pas per aconseguir-ho és presentar una llista electoral “diversa que combina dues potes importants: per una banda, l’experiència, solvència i coneixement directe de l’Ajuntament i de la política municipal; i, per l’altra, incorpora i suma noves mirades i noves veus que representen la diversitat de la nostra ciutat”.

Com a mostra d’aquesta dualitat, en els primers cinc noms de la llista hi trobem els actuals regidors d’ERC Pep Forn (2) i Montse Font (5), però també dos nous actors, com son l’educadora infantil i social Najima Oueld Taher El Mansouri, que anirà de número 3 a la llista electoral; i Santi Martínez, tècnic en cultura i educació amb experiència a la Diputació, Generalitat i ara a l’Ajuntament, de número 4.

“Ells representen la feina feta, la capacitat de governar i d’impulsar polítiques per millorar la vida de la gent, però també idees fresques de persones amb àmbits i experiències vitals, polítiques i professionals molt diverses”, ha recalcat Ona Martínez, que ha donat especial importància incorporar a la llista ciutadans de diversos orígens, llengües, creences i barris de tota la ciutat, “perquè puguin traslladar des d’allà on es prenen les decisions quines són les necessitats dels col·lectius als quals representen. Perquè tota la ciutat hi estigui representada”.

Grans noms de la història local d’ERC

La llista electoral compta amb un total de 37 noms. A més dels cinc presentats hi trobem persones àmpliament conegudes a la nostra ciutat. Per exemple, Cristina Rey, nedadora olímpica, empresària i exvicepresidenta esportiva del Club Natació Terrassa. Però també noms històrics per a la formació política, “som un projecte que camina a espatlles de gegants, de persones que durant molts anys han construït i han posat les bases del que és ara Esquerra Republicana, alguns des de l’Ajuntament o d’altres picant molta pedra des del partit”, ha subratllat la candidata fent referència a Isaac Albert, Xènia Albà, Cesc Poch, Carme Labòria, Cèlia Ros, Carles Massallé o Teresa Ciurana, actual regidora i que tanca la llista.

  1. Ona Martínez Viñas
  2. Josep Forn Cadafalch
  3. Najima Oueld-Taher El Mansouri (ind)
  4. Santiago Martínez Illa (ind)
  5. Montserrat Font Fabra
  6. Alex Aranda Colorado (JR)
  7. Cristina Rey Cerpa (ind)
  8. Yuri Lázaro Giménez (ind)
  9. Sílvia Grau Fontanals
  10. Carles Llongueras Morera
  11. Mercè Espasa Cárdenas (JR)
  12. Ebrima Sanneh Jawla “Ibi” (ind)
  13. Carme Gutiérrez López
  14. Carles Codina Verdaguer
  15. Dolors Cantero Saiz (ind)
  16. Albert Gallardo Ferrand (JR)
  17. Sílvia Comellas Jofresa
  18. Sergi Castells Segura
  19. Pilar Sierra Janeras
  20. Pau Hernández del Águila (JR)
  21. Montse Pujol Soler
  22. Joan Lluch Puig
  23. Anna Alòs Giménez
  24. Francesc Pallarols Rusca
  25. Amanda Parets García (JR)
  26. Isaac Albert Agut
  27. Xènia Albà Cantero

Suplents

  1. Cesc Poch Ros
  2. Carme Labòria Rojas (ind)
  3. Moussa El Hjiouej Bendaoud (JR)
  4. Montserrat Ibàñez Casabón (ind)
  5. Jordi Centelles Amela
  6. Maribel Gregorio de la Encarnación
  7. Manel Martí Moncho
  8. Cèlia Ros Gasset
  9. Màrius Massallé Bainad
  10. Teresa Ciurana Satlari


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa