MónTerrassa
Cs vol crear una regidoria dedicada a autònoms i emprenedors de Terrassa

Ciutadans vol crear una regidoria dedicada a autònoms i emprenedors. Aquesta és una de les promeses que ha realitzat la candidata a l’alcaldia Isabel Martínez en un contacte de premsa ofert des del Mercat del Triomf, al barri de Sant Pere, on l’economia i les polítiques econòmiques n’han estat les protagonistes.

“Aquelles persones que tenen un projecte i volen tirar-lo endavant molts cops no troben el suport ferm de l’Ajuntament al llarg de la seva vida empresarial”, ha declarat la cap de llista a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. No és l’única acció que creuen que cal tirar endavant en aquest àmbit. Per això, en el programa electoral de Ciutadans prop de la meitat de la trentena de línies estratègiques que inclou estan dirigides al comerç, autònoms, indústria i dinamització econòmica de la ciutat.

“Volem impulsar els comerços a tots els barris de Terrassa, independentment de si formen part o no dels eixos comercials amb la figura d’un dinamitzador que els pugui donar recursos”, ha explicat Martínez. En aquest mateix sentit, l’alcaldable del partit liberal vol “augmentar les àrees exprés per dinamitzar el comerç local de la ciutat”.

Carrizosa encoratja els seus regidors

La directriu de Ciutadans en els eleccions municipals és clara: “oxigenar els Ajuntaments, aprimar l’administració, engreixar el múscul del servei als ciutadans i acabar amb el clientelisme, l’endollisme i l’amiguisme practicat pel PSC i els nacionalistes”, com va remarcar el president de la formació taronja al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en un dels darrers actes de presentació de candidatures al Vallès i Osona.

Carrizosa ha demanat a tots els candidats que “repiqueu molt la nostra oferta electoral”, en la defensa del liberalisme progressista, el suport a les famílies, la bona gestió econòmica i “la defensa de la catalanitat, espanyolitat i europeïsme sense complexos”. També ha volgut agrair a tots els candidats “la seva valentia” per a continuar defensant el projecte liberal i els colors de CS precisament perquè ha estat “gràcies a vosaltres que el missatge liberal ha calat” en la societat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa