MónTerrassa
Els Comuns de Terrassa fan una aposta clara pel comerç de proximitat
  • CA

Terrassa en Comú Podem aposta pel comerç de proximitat, i ha quedat més que palès en una trobada que ha organitzat la formació, am la seva candidata a l’alcaldia egarenca, Agnès Petit i Estrenjer, i convidats de renom. A “El 2023, el comerç de proximitat suma” hi han participat Ernest Urtasun, vice-president Grup Verds/ALE al Parlament Europeu, i Claudio Carmona, tinent d’alcalde i regidor de Polítiques mediambientals de l’ajuntament de Cornellà i candidat a l’alcaldia.

Petit ha recordat que “nosaltres plantegem l’ impuls del petit comerç, com per exemple constituint una bossa de locals buits, incertivar l’activitat econòmica i l’economia social i solidària. Estem en una ciutat envoltada de zona verda amb possibilitat de producte de proximitat pel comerç de proximitat”. Pel que fa a la situació del comerç a la capital del Vallès Occidental, la cap de cartell als comicisi del 28 de maig vinent, TeCP ha volgut posar el focus “en fer una aposta clara pel comerç de proximitat que passa per posar recursos des de les administracions locals i per facilitar i donar a conèixer les ajudes europees”.

En clau de sostenibilitat i cohesió urbana i social

El diputat al Parlament Europeu ha destacat la importància de la protecció i impuls del comerç de proximitat, en clau de sostenibilitat i cohesió urbana i social amb la resolució presentada els passats dies al Parlament. “Quan tens una ciutat amb molta activitat economica amb petit comerç tens una ciutat viva”.

Claudio Carmona ha dit: “En el cas del comerç local hem de tenir clar que és capital social, riquesa al nostre barri. Hi ha una relació de qualitat amb els clients”. A la seva intervenció ha explicat tres de les bones pràctiques en matèria de comerç local que s’ha portat a terme a Cornellà, la targeta bonificada per comprar al comerç local per donar suport al comerç local i fidelitzar les compres de proximitat, els riders i Market Place, una plataforma web i app almb els comerços on poden posar les seves ofertes i la xarxa de comerços verds.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa