MónTerrassa
Candela treu pit de la bona entesa amb el govern espanyol: “És essencial”

La candidata a l’alcaldia de Terrassa per al Partit dels Socialistes de Catalunya, Eva Candela, ha fet valdre la bona entesa que tenen amb el govern espanyol com un fet “essencial per a la millora dels barris”. La delegació local ha rebut aquest dimarts, dia 28 de febrer, el subdelegat d’Espanya a Barcelona, Carlos Prieto, en una visita que s’ha concentrat al barri de La Maurina, i que ha comptat amb una representació de membres de les associacions veïnal i de comerciants.

Poc més d’un any de la trobada a Can Palet, li ha arribat al torn a una de les zones on els socialistes se senten més orgullosos d’haver-la vist créixer i millorar durant els seus anys de mandat. Justament, Candela ha recordat com la inauguració del Casal Cívic Francisca Redondo va ser l’últim acte que el PSC va dur a terme dins del Pla de Barris, impulsat també pels socialistes durant el seu mandat a la Generalitat.

“Avui, hem vingut a fer allò que millor sabem fer: estar als barris i al costat dels veïns, escoltant les seves preocupacions i demandes. I ho fem acompanyats del subdelegat del Govern d’Espanya perquè pensem que la col·laboració entre governs és essencial perquè els barris i les ciutats puguin progressar”, ha recalcat Candela. I ho ha ampliat, tot lloant les mesures preses des del govern de Pedro Sánchez en pro dels barris. Al seu costat, Prieto ha reafirmat la idea que “en aquesta societat tant interconnectada, és bàsic tenir relacions de confiança, d’entesa i de diàleg sincer entre administracions per buscar el màxim de benefici del conjunt de la ciutadania”, i en aquest sentit, “si Eva Candela es converteix en la primera alcaldessa, Terrassa estaria en bones mans i faríem una tasca importantíssima de reprendre amb el màxim d’intensitat les relacions”.

Pressupostos de l’Estat i Terrassa: trens i carreteres

El subdelegat del govern espanyol també ha explicat quines són les principals inversions que s’han previst dins dels pressupostos generals 2023 amb afectacions directes a Terrassa. Prieto ha recalcat que es farà una “important inversió en l’àmbit ferroviari, millorant l’estat de les vies i ampliant línies. La seguretat ferroviària és una de les prioritats. També hi ha un increment important de la quantia destinada al manteniment i creació de noves carreteres. Estem procurant millorar la connectivitat de Terrassa i tota l’àrea metropolitana”, ha subratllat.

Candela també ha recordat que els pressupostos generals inclouen el compromís d’elaborar un estudi informatiu de la nova estació de Renfe a Can Boada. “Seria molt necessària per a la ciutat de Terrassa perquè ens acabaria de connectar ferroviàriament la zona nord amb Sabadell i Manresa”, ha dit.

Pel que fa a les mesures concretes que des del PSC tenen pensat dur a terme a La Maurina si governen, l’alcaldable ha manifestat que en aquests moments encara s’està finalitzant el procés participatiu d’elaboració del programa electoral. “Esperem tenir-lo ja redactat en poques setmanes”, ha dit però sí que ha avançat que “hi ha dos gran temes que hi seran: per una banda, la promoció econòmica i la necessitat d’atraure inversions a la ciutat, perquè això repercuteix en què tothom tingui treball. I per l’altra, la voluntat de fer una ciutat i uns barris tranquils i segurs on viure, i això depèn de molts factors, com tenir uns carrers nets i mantinguts, amb més policia i una cohesió social”.

Veïns i comerciants de la Maurina s’han reunit amb l’alcaldable del PSC i el subdelegat del Govern d’Espanya a Barcelona | Lluïsa Tarrida

Comentaris

 1. Icona del comentari de: No teniu vergonya a febrer 28, 2023 | 19:23
  No teniu vergonya febrer 28, 2023 | 19:23
  Treure pit de tenir una bona relació amb l'estado terrorista ja te tela. Quina vergonya. Canviareu el nom d'un carrer per anomenar-lo Calle de la Cal Viva? O Calle Tortura? O calle Derecho de Conquista?
  • Icona del comentari de: Joan Martinez a febrer 28, 2023 | 20:26
   Joan Martinez febrer 28, 2023 | 20:26
   I l'altre dia ,aquesta alcaldable , la vaig veure molt contenta ,quan el Salvador Illa ,es va burlar de les coses que li passen a Ballart , una d'aquestes coses es que són fill pateix un cancer infantil (Leucemia) . S'ha de tenir el cor molt brut , per riure d'una cosa així . Potser sera la primera alcaldessa sense escrupuls de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa