MónTerrassa
Els 37 noms de la llista de Terrassa en Comú Podem a les eleccions del 28M

Terrassa en Comú Podem ha donat a conèixer la seva llista de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La candidatura està encapçalada per Agnès Petit i ara sabem que la persona que s’ha escollit per tancar-la (una figura que acostuma a tenir un significat simbòlic i de pes, ja siguin persones conegudes o antics caps de partits) ha estat l’escriptora Tessa Julià. “M’honora tancar la llista de Terrassa En Comú Podem perquè participa dels mateixos ideals que sempre he defensat i alhora obre noves perspectives cap a una Terrassa on viure millor i evitar les desigualtats entre la ciutadania”, ha manifestat l’autor de peces com “El cosidor d’errades” o “La pell girada”. 

La líder dels comuns afirma que la llista “representa la superació d’una etapa i la consolidació de la feina i l’esforç fets a Terrassa En Comú Podem per tornar a l’ajuntament el maig”. En aquest sentit, Petit assegura que l’objectiu de la candidatura és “sumar, per millorar la vida de les majories i situar a Terrassa al lloc i amb el protagonisme que li pertoca, amb perfils de tots els àmbits, des del teixit associatiu, sindical i les entitats de la nostra ciutat, companyes de l’àmbit de l’administració pública local, expertes en el seu camp professional amb les quals sumem experiències, trajectòries i coneixements per fer avançar Terrassa”.

Qui són els membres de TeC a les municipals de Terrassa

L’acte de presentació oficial de la candidatura serà aquest divendres 28 d’abril a les 18.30h al Casal Vapor Gran (Passeig del Vapor Gran, 39) i en acabar la presentació, a les 19h, s’ha organitzat l’acte, “A Terrassa sumem per millor treball i millors pensions centrada en la Reforma Laboral i la reforma de les pensions” amb la presència de l’alcaldable; Aina Vidal, diputada per En Comú Podem al Congrés i l Iván Ramos, secretari general CC.OO Vallès Occidental i Catalunya Central. 

1. Agnès Petit i Estrenjer, candidata a l’alcaldia, Educadora Social, integrant d’entitats de l’àmbit sòciocultural de la ciutat, treballadora municipal i actualment Responsable d’Organització a Catalunya En Comú.

2. Òscar Galeote Freijo, arquitecte urbanista especialitzat en l’administració pública, i actualment tècnic de planejament i habitatge a l’Ajuntament de Manresa. Participa com activista i assessor dins la Comissió de Rieres de Terrassa, i a diferents espais veïnals i ecologistes de la ciutat.

3. Rut Martínez Hernández, llicenciada en Filosofía. Des del 2008 treballa a l’Ajuntament. Tècnica Polítiques Socials d’Habitatge. Ecofeminista i d’esquerres. Tècnica a l’Ajuntament de Terrassa en matèria d’habitatge.

4. Iván Martos Aguilar, administratiu a la UAB i estudiant el Grau en Relacions Laborals i Ocupació a la UOC.

5. Yesika Caro Pineda, tècnica en patronatge industrial. Estudiant del Grau Superior d’Integració Social. Des de fa 12 anys, activista de la PAH Trs. 

6. Emiliano Martínez Navarro, Llicenciat en Econòmiques i Màster en Riscos laborals, treballa de tècnic superior en RRLL. Activista veïnal, sindical social i polític. Regidor en el mandat 2015- 2019. Soci de l’AVV St Pere Nord i de l’Associació Cultural de Castilla la  Mancha i fill d’agricultors.

7. Teresa Rodríguez Herrerías, Mestra i Professora d’Història a Secundària i Batxillerat. Membre del Casal de la Dona i del Centre d’estudis Històrics de Terrassa.

8. Pedro Guerrero Pérez, graduat en Enginyeria química i màster en Processos químics. Treballa a la indústria farmacèutica de Project Leader especialitzat en projectes d’escalat i transferència tecnològica.

9. Elena Dinarès Sellarès, pedagoga i tècnica d’educació. Exregidora de l’Ajuntament. Membre de l’Associació de mestres Alexandre Galí. Sòcia del Centre Excursionista. Feminista i ecologista i enamorada de la muntanya.

10. Miquel Farrés Fernández, Activista pel dret a la salut, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, integrant de moviments sociocomunitaris de la ciutat i coordinador de la Sectorial de Salut de Catalunya en Comú. 

11. Pamela Navarrete de Agustín, periodista i docent interina de Secundària, actualment cursant el Màster del Professorat. Activista per la reversió de la segregació escolar. Cap de família monoparental, mare d’una nena i un nen.

12. Adrià Ponsa Alcalá (Independent), responsable de producció tècnica de la CONC/ CCOO. Pare de dos infants.

13. Dulce Maria Gómez Cáceres, veïna de Ca n’Anglada nascuda a república Dominicana, operària de producció, positiva i mare de dues nenes.

14. José Cabello Redondo, professor de secundària d’orientació educativa. Delegat sindical de CCOO per la Federació d’educació Descaradament d’esquerres i ecologista.

15. Noemí Sánchez Ortiz, infermera, delegada del comitè d’empresa del CST i membre de l’AFA i d’una EBM de Terrassa.

16. Juan Gavilán Linares, 14 anys d’experiència encarregat general edificació i obra civil, actualment treballa a l’administració pública.

17. Helena Sala Bitrià, llicenciada en Periodisme i màster en Gestió Cultural. Tècnica de Cultura a l’Ajuntament del Prat. Ha participat en diferents moviments socials i grups feministes de la ciutat.

18. Francisco José Navajas Adán, professor de secundària. Participa al món associatiu veïnal. Actualment delegat sindical de CCOO.

19. Tania Espinosa Ruíz CFGS en prevenció de riscos laborals, treballadora de les TIC, vinculada a la cultura popular de la ciutat. Feminista, ecologista i animalista.

20. Francisco Moreno Campos, veí de Can Boada i membre de l’AVV i Terrassaharaui; associació terrassenca d’ajuda al poble sahrauí. 

21. Marta Muntanyola Pablo, professora de secundària, mare de bessonada, integrant de moviments en defensa del dret a l’habitatge i sociocomunitaris de la ciutat i regidora en el mandat 2015- 2019. 

22. Pau Monterde Farnés, arquitecte i director d’escena.

23. Antònia Saez Ullés, mestra d’Educació infantil, jubilada.

24. Xavi Martínez Ramírez, Treballador Social. Assessor en polítiques d’habitatges a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a l’Ajuntament de Barcelona. Regidor de l’Ajuntament de Terrassa 2015-2019.

25. Eva Herrero Alonso, llicenciada relacions laborals treballa a l’Ajuntament de Barcelona  Regidora de Medi ambient el mandat  2011-15.  Ecologista i mare de dos fills.

26. Paco García Sánchez, Militant de las JCC i del PSUC, fundador de las CCOO juvenils des de la clandestinidat, detingut i condemnat per la dictadura, fill de Cipriano García, treballador autònom, fundador i gerent de PYME (Terralux), des de 2016 activista en moviments socials MPDT, coordinador de Marea de Pensionistes de Catalunya i COESPE i membre de la plataforma de Sanitat de Terrassa i la Plataforma Aturem la Guerra, pare de 2 filles i avi de 6 nets.

27. Tessa Julià Dinarès, pedagoga jubilada i escriptora. Amant de la seva ciutat i la seva història.

Suplents

S1. Domènec Martínez García, sociòleg. Jubilat. Xarxes d’economia social i Espais de Memòria Democràtica.

S2. Encarna Molina Moya, Llicenciada en Psicologia, postgrau: Especialista en Educació Especial. Ha treballat al tèxtil i a l’àmbit de l’Educació Especial, en Cicles formatius. Delegada Sindical d’Ensenyament CCOO.

S3. José López Rodríguez, pensionista, va ser dirigent de la JCC durant el franquisme i de CCOO, fill de José López Neiro històric dirigent de l’AEG.

S4. Maria Rosa Pérez Reyes, Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Antropologia Social. Feminista d’esquerres, republicana, activista per la Memòria Històrica i la República.

S5. José María Martínez Contreras, metal·lúrgic i veí de Ca n’Anglada. Federació Indústria de CCOO VOCC. President del comitè d’empresa a Huayi (antiga Unidad Hermética).

S6. Jonatan Atienza Fuentes, ha treballat com a metal·lúrgic molts anys i actualment és tècnic en laboratori clínic i biomèdic. Activista per la III República i comunista.

S7. Vivian Oliver Cuenca, educadora social, professional de l’àmbit de la joventut a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, veïna de Can Parellada, mare d’una nena i membre dels bastoners de Terrassa.

S8. Roser Martínez Murillo, conserge a la UPC, delegada sindical de CCOO, mare de 3 nenes i actualment presidenta de l’Ampa del Ramón y Cajal. 

S9. Joan Coma Ainsa, nascut al barri de Sant Llorenç, historiador i mestre, fundador de Centre d’Estudis Històrics, de l’Associació de Mestres Alexandre Galí i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, va ser gerent del Patronat Municipal d’Educació,  després a l’Àrea de Cultura en temes de patrimoni i al Museu. Actualment jubilat.

S10. Enric Cama Colomés, professor d’història jubilat i membre de la junta directiva de l’Associació de persones ex preses del franquisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa