MónTerrassa
Els 27 noms de la candidatura del PSC a les municipals de Terrassa

El Partit Socialista ha presentat aquest dissabte, dia 22 d’abril, la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Ha estat en un acte a l’Auditori Municipal de Terrassa, que ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC i president del grup parlamentari, Salvador Illa, i de l’alcaldable i regidora Eva Candela. “Les companyes i companys que formen part de la candidatura socialista són les persones més preparades per formar el futur govern de Terrassa”, ha subratllat la candidata que ha afirmat que “les vaig escollir amb la convicció que per la seva trajectòria i capacitat podran fer la ciutat un lloc millor. Estic molt orgullosa de tots ells i estic segura que seran unes grans regidores i regidors”.

Els 27 noms del PSC a Terrassa

Aquests són els 27 noms que formen part de la llista del PSC, i que ha presentat la mateixa Eva Candela:

1. EVA CANDELA LÓPEZ

2. ADRIÁN LÓPEZ. Va créixer al barri de Sant Llorenç i va estudiar Enginyeria Aeronàutica a l’escola d’enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa. Va ser regidor a l’Ajuntament de Terrassa entre els anys 2017 i 2020, en àrees tan diferents com la innovació, la inclusió social o la cooperació internacional. Des de 2020 treballa al Gabinet del President del Govern d’Espanya. Estic molt contenta de tenir-lo al meu costat. L’Adrián és una persona treballadora i conciliadora, que aportarà al millor d’ell mateix per tal que Terrassa es posi de nou en marxa.

3. CARLOTA MENÉNDEZ. Terrassenca que ha viscut a diferents barris de la ciutat: pisos de Montserrat, pisos de l’Agut, Sant Pere, Pla del Bonaire, La Grípia i Can Roca, com diu ella sempre en moviment. És Doctora en ciències Econòmiques i Empresarials i professora titular de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB, especialitzada en Finances Empresarials. Fa més de 30 anys que és professora de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tot un plaer poder-la tenir de número 3 a la candidatura socialista a les eleccions municipals del 28 de maig. Farà una molt bona gestió dins del futur govern municipal.

4. MARC ARMENGOL. Arquitecte de professió. Ha exercit d’arquitecte municipal a diferents municipis de Catalunya i actualment treballa al servei de Projectes i Obres de l’Ajuntament de Rubí. Ha estat vinculat familiarment al PSC i va iniciar la seva trajectòria política l’any 1999 a Matadepera formant part de la Plataforma de suport a Pasqual Maragall, Ciutadans pel Canvi. Des del 2015 és regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa on ha exercit el càrrec de tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori. Estic molt contenta de poder-lo tenir de número 4 a la meva candidatura!

5. JAVI GARCÍA. és graduat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en advocacia. Des del 2017, és secretari d’Organització del PSC de Terrassa i va ser regidor a l’Ajuntament de Terrassa entre el 2017 i el 2022. A més, des del 2019 és assessor del Grup Socialista a la Diputació de Barcelona. També va ser primer secretari de la JSC Terrassa (2015-2018). És una persona amb una gran capacitat de treball i farà una bona gestió al futur govern municipal.

  1. Josefina Merino
  2. Carlos Lázaro
  3. Elisabeth Herrera
  4. Jordi Rueda
  5. Cristina Santos
  6. Víctor Pérez
  7. Marta Ruiz
  8. Mustapha El Kanfoudi
  9. Nuri Escudé
  10. Aleix Pérez
  11. Alba Soldevilla
  12. Pere Almagro
  13. Candi Urbano
  14. Carla Sánchez
  15. Oriol Rivera
  16. Samuel Martínez
  17. Purificación Marsà
  18. Rosa Maria Hervás
  19. Alfredo Vega
  20. Anabel Pérez
  21. Pere Navarro, exalcalde de Terrassa
    Suplents
  22. Isabel Zarza
  23. Álex Pérez
  24. Magda Aguilar
  25. Miguel Tomás
  26. Luisa Carreño
  27. Adrià Ruiz
  28. Josefina Soler
  29. Josep Casajuana
  30. Cynthia Ramírez
Els 37 noms de la llista del PSC a Terrassa per a les municipals de maig | PSC Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa