MónTerrassa
ERC creu fermament que guanyarà a Terrassa
  • CA
La membre de Demòcrates i candidata per ERC-Cat Sí, Titon Lailla, i el portaveu d’ERC-MES a Terrassa, Isaac Albert | ERC

!--akiadsense-->

Esquerra Republicana-Catalunya Sí tanca campanya a la ciutat “amb la voluntat d’aconseguir que el dia 21 Terrassa prengui un paper protagonista en la defensa de la República a les urnes, aconseguint ser la segona ciutat, després de Barcelona, amb un major nombre de vots independentistes”. Unes eleccions on es vol guanyar al bloc del 155 i esdevenir la força més votada, “davant el discurs repressor i anticatalanista de Ciutadans”.

La membre de Demòcrates i candidata per ERC-Cat Sí, Titon Lailla, i el portaveu d’ERC-MES a Terrassa, Isaac Albert, han volgut donar un missatge de transversalitat, apel·lant a unir esforços per la República. Com ha explicitat Titon Lailla: “Ens hi juguem guanyar-ho tot o perdre-ho tot. Aquí no tornaríem a la Catalunya del pacte fiscal, ens volen fer tornar 40 anys enrere i no ho pensem permetre”. A la necessitat de col·laborar entre totes les opcions independepentistes, ha volgut destacar que “no volent només guanyar el dia 21, sinó defensant un projecte per governar i construir. Hem de ser més i millors”.

Des de la perspectiva local, Isaac Albert ha destacat que la defensa de la República és el camí per assolir que “siguem la primera ciutat en qualitat de vida, on els drets de les persones estiguin per sobre del conservadorisme del 155”. En aquesta ha fet una crida a les 60.000 persones que van sortir a votar el passat 1 d’Octubre a Terrassa perquè “perquè tornin a sortir al carrer i tornin a votar per la República. Necessitem que guanyi la democràcia, que guanyi la llibertat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa