MónTerrassa
Jordi Ballart ho torna a fer i omple de gom a gom el Centre Cultural
  • CA

Jordi Ballart ho ha tornat a fer. L’alcalde ha omplert el Centre Cultural de la rambla d’Ègara -ara LaFact-, en el que es pot considerar l’acte oficial de presentació de la candidatura de Tot per Terrassa a les eleccions municipals del 28 de maig. Unes 700 persones s’han acostat i assegut a l’auditori de l’edfici.

El model dels anteriors comicis va funcionar i la formació ha repetit. Tal com el projecte municipalista ja va fer el desembre del 2018 en la seva primera gran posada en escena, La Fact -abans Centre Cultural- ha tornat a ser l’escenari d’un acte multitudinari, una mostra de força. Ballart ja en va fer una el 23 de novembre de 2022 en una trobada amb dones de la ciutat. Si voleu veure com va anar, us oferim la galeria de fotos. I la militància de Tot per Terrassa ja va omplir La Coral de Prodis en el seu primer acte com a partit després de l’anunci que Ballart repetia com a número 1 de la formació, on va afirmar: “Tot per Terrassa és el partit de les petites i grans coses”.

Jordi Ballart envoltat de regidors de Tot per Terrassa/Cristóbal Castro

Jordi Ballart afronta amb optimisme el repte de tornar a guanyar

Una resposta ciutadana que fa que Jordi Ballart pugui afrontar amb optimisme el nou pas per les urnes, aquest cop el 28 de maig de 2023. El passat mes de juliol, la militància de Tot per Terrassa va decidir que tornés a ser el cap de cartell. Cap sorpresa: estava escrit. TxT és l’alcalde. Creador, fundador i “alma mater”. Si el voleu conèixer una mica més en la intimitat feu clic aquí, i sabreu qui és la persona no pública. La formació, creada el 2018, va guanyar els comicis del 2019 amb deu regidors i, enguany, vol revalidar el suport ciutadà.

L’acte d’avui compta amb actuacions d’artistes com Rocío Merino, “bailaora” de l’elenc de Karime Amaya; Atenea Carter, cantant de jazz i “soul i coach” vocal, que ha estat l’encarregada d’obrir; i la cantant i pianista egarenca Gemma Humet, i intervencions i suports de terrassenques i terrassencs referents en diversos àmbits i d’organitzacions del teixit associatiu. També s’hi has pogut veure una desfilada de regidors i exregidors. TxT continua definint-se com una formació “municipalista, plural, inclusiva, feminista, animalista, innovadora i basada en les persones, en la justícia social i en una política de proximitat”. I es rebla que sense haver de fer el que decideixen des d’oficines situades a Madrid o a Barcelona.

Més d’un 75% d’objectius assolits

Tot per Terrassa afirma que el govern ha assolit tancarà més d’un 75% dels objectius del Programa de Govern, “després d’un mandat excepcional marcat en més de la meitat de la legislatura per la pandèmia de la Covid-19.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marc Salines a febrer 02, 2023 | 23:07
    Marc Salines febrer 02, 2023 | 23:07
    Jo ho hagués començat diferent: "... LaFact -abans Centre Cultural-". Deu ser una cosa d'estil, oi? :) Per cert, els de la foto fan pinta d'il·lusió sincera, no tenen les típiques cares de somriure plastificat. Segons què facin d'aquí a les eleccions potser els votaria i tot.
  2. Icona del comentari de: Ricard a febrer 03, 2023 | 10:53
    Ricard febrer 03, 2023 | 10:53
    Les adhesions "inquebrantables" als candidats que estan manant estan assegurades. Des del poder es pot fer que moltes persones et deguin favors. En democràcia aquests aquests actes fan certa vergonya aliena. I no ho dic només pel candidat Ballart.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa