MónTerrassa
Un ritme trepidant en un thriller que et deixa l’estómac encongit
  • CA
L’Associació Artística Encert de Sabadell ha portat Carnaval, un thriller angoixant | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

La setmana passada ja vaig avançar que aquest diumenge es presentava al XLIV Premi Ciutat de Terrassa de Teatre una altra obra del dramaturg Jordi Galceran (Barcelona 1964), Carnaval. L’Associació Artística Encert de Sabadell, dirigida per Lluís Saus, ens va posar en escena aquest thriller policíac sense trets ni persecucions.

L’escenari, molt realista i ben treballat, es transforma en el despatx d’una comissaria qualsevol. Allà es genera tota la trama. Han segrestat un nen de tres anys i li han col·locat un explosiu al costat del llit que explotarà al cap de trenta minuts. Tant la mare del nen, la Laura (Núria Cantó), com la inspectora, la Maria Garralda (Maite Font), i els dos policies que treballen amb ella, el Pere Puig (Jordi Martínez) i en Ribó (Xajo Gorina) viuen en directe, des del despatx de la inspectora i davant de l’ordinador, aquesta tensa situació amb l’ajuda de l’Anna, la informàtica (Olga Armengol), ja que el segrestador o la segrestadora ho està retransmetent tot en directe per Internet.

Un thriller policíac deixa l’espectador enganxat a la cadira | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

El ritme en què es van succeint els diàlegs, els esdeveniments, les trucades telefòniques, el pas dels minuts i dels segons va creant una tensió en l’ambient i en l’espectador que s’arrapa a la cadira i no deixa de respirar fins que “s’abaixa el teló”. Els actors i les actrius marquen, amb la seva notable interpretació, aquest ritme trepidant. Sortim de la funció amb l’estómac encongit però satisfets de veure un bon treball dalt de l’escenari que ens ha fet emocionar. Aconseguit l’objectiu!

Moments de tensió en l’obra Carnaval | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

La pantalla de l’ordinador és un personatge més | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa