La lectora de Món Terrassa Ana Carrasco ha fet arribar una fotodenúncia sobre l’estat en què es troba almenys un dels autobusos que dóna servei a la línia de l’Hospital de Terrassa. Aquesta veïna explica que fa uns dies va pujar a un dels busos i quan anava a seure va comprovar com els seients es trobaven plens de pols i brutícia. A causa que és al·lèrgica als àcars, va haver d’estar dempeus durant tot el trajecte, patint les conseqüències de la falta de neteja. A més, lamenta que actualment està realitzant rehabilitació per una lesió i que li va costar mantenir-se dreta “a causa dels molts moviments bruscs” que realitzava l’autobús, “sembla una rentadora”, afirma.

Seients plens de bol i borrisol de l’autobús de Terrassa | Ana Carrasco

!--akiadsense-->

Comentaris

  Toni Març 16, 2017 | 20:15
  El servicio de buses lleva unos años que va decayendo. Si a esto le sumas la antigüedad de los mismos y la brusquedad de algunos chóferes que en vez de personas creen que llevan fruta !!!!! Te da el resultado de un servicio penoso.....
  Daniel Març 17, 2017 | 18:24
  Se nota Toni...que no tienes ni idea de lo que supone llevar un bus d 20 años d antigüedad y mas d un millon d kilómetros...conel.desgaste q eso supone para frenos transmisiones etc etc...es muy facil hablar x hablar.
  Pere Març 18, 2017 | 19:18
  Tens tota la rao Dani aquest Toni molt parlar pero no tenen collons de protestar on tenen que anar

Nou comentari