MónTerrassa
Suport als activistes citats a declarar per voler evitar el desnonament d’una família
  • CA

Les entitats que subscriuen aquest comunicat volen donar el seu suport als activistes Pilar de Dios i Karim El Otmani, que el dia 24 de juliol de 2019 han estat citats a declarar als Jutjats de Terrassa per intentar evitar el desnonament d’una família.

Malauradament, la realitat que està suportant la nostra ciutat, des de ja fa temps, es la de, continus desnonaments arbitraris de moltes famílies , sense cap alternativa que garanteixi el seu a dret a l’habitatge i els seus drets fonamentals com a persones.

Gràcies a l’actuació de molts activistes de diferents col·lectius, com la Pilar i el Karim, s’està fent front a aquesta situació indigne per a moltes persones.

Creiem que la solució a aquest problema estructural i conjuntural no és la repressió policial, sinó que, l’administració local, les institucions polítiques i les judicials, es posin a treballar de forma conjunta i coordinada per tal de garantir els protocols necessaris per garantir els drets fonamentals de tots els ciutadans i ciutadanes, dins un espai comú on tothom tingui dret a la ciutat.

CONSELL D’ENTITATS D’ACCIÓ CIUTADANA , ESPAI DRETS I COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE LA CARTA EUROPEA DE SALVAGUARDA DELS DDH A LA CIUTAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa