MónTerrassa
Sobre els Tres Tombs i el tracte als cavalls
  • CA

Bé, volia parlar sobre els 3 Tombs. Em sembla que hi ha dues bandes, la gent que està en contra perquè pensa que és maltractament o que si no hi ha cavalls a la cavalcada, tampoc als 3 Tombs. Cadascú té la seva manera de veure les coses, les seves creences, opinió… Jo pregunto, s’hauria de treure els cavalls com a tradició?

En realitat ningú sap com cuiden a aquests animals abans de la sortida del gran dia, però, caldria veure els Tres Tombs des de dins? Potser sí. Crec que aquest és un tema on la gent pensa si és maltractament, explotació o el que sigui.

La meva opinió a tot això és que els cavalls estan ben cuidats, tampoc estan caminant sense parar. Si li preguntem als amos, segur que diuen: “I tant que els tenim ben cuidats, aquí els estimem i no els maltractem de cap manera, els alimentem molt bé i descansen abans de sortir” .

Jo de petita vaig anar amb l’escola a una quadra i ben alimentats estan. Cadascú es lliure de pensar com vulgui. En resum, que cadascú hi vagi si vol o no, que cadascú pensi com vulgui. Hi ha certs temes que porten certs debats. Segur que molta gent coneix a algú que té cavalls, que els hi expliquin com els cuiden i segur que estaran convençuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa