MónTerrassa
No solapar actes oficials de l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

La FAVT vam rebre dues notificacions de l’Ajuntament que ens convidaven a dos actes institucionals el passat divendres, dia 27 d’octubre; un d’ells, “50 aniversari de la Manifestació de les Pedres “, estava previst fer-ho a les 18h al Parc dels Catalans; l’altre, era un acte obert a la ciutadania, a l’Era de la Masia Freixa i que era el primer acte del procés participatiu per escollir el nou síndic/a de Terrassa.

La FAVT, a la nostra reunió de Junta, vàrem tractar el tema i considerem que no és adient que dos actes com aquests en què el moviment veïnal hauria de ser-hi present, es solapin els horaris. Ho vam expressar per email a l’Ajuntament, i la decisió d’ endarrerir 10 minuts l’inici del acte de la Sindicatura no es considera suficient perquè en aquest marge de temps no és factible desplaçar-se d’un lloc a l’altre.

Expressem la necessitat de millorar la sincronització dels actes oficials organitzats per l’Ajuntament perquè no és la primera vegada que és superposen actes amb la dispersió que això provoca dels assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa