MónTerrassa
Més habitatges de protecció oficial a Terrassa: així no podem viure!

Una veïna de Terrassa, la Yolanda G., ha fet arribar a Món Terrassa un escrit en què reclama que es construeixin o es destini més habitatge als col·lectius vulnerables. Ho ha fet arran de veure la publicació en aquest mitjà de les noves promocions d’obra nova que s’estan duent a terme a la zona de La Grípia. La carta diu així:

“Per quan habitatges de protecció oficial o d’obra social? Però no un edifici o dos en un parell de barris i ja està, no. Habitatges de veritat per a les persones que no podem pagar un lloguer elevat. Som moltes les famílies que ens trobem en aquesta situació. Anys enrere, hi havia barris sencers que eren amb habitatges de VPO, per exemple, a Ca n’Anglada, Sant Llorenç o Can Tusell.

Així no podem viure. No podem menjar. No es pot pagar un lloguer per sobre del nostre salari

Per favor, els ho suplico, necessitem habitatges a preus assequibles per aquelles que tenim una pensió mínima i fills a càrrec. No podem viure així, ajuda, si us plau! Necessitem menjar, calçat, aigua, llum, gas, telèfon, assegurances, medicaments.. i pagar el lloguer. Els diners no ens arriben a tot. O fem una cosa o en fem una altra.

Soc una pensionista, amb una malaltia mental greu diagnosticada. Tinc 47 anys i dos fills menors a càrrec. Amb una pensió de 719 euros. Porto anys apuntada a la llista d’habitatge de protecció oficial i em diuen que no hi ha pisos en promoció ni lloguers socials. Així no podem viure. No podem menjar. No es pot pagar un lloguer per sobre del nostre salari o que se l’endú pràcticament sencer. Són moltes despeses a fer front. Digueu-me, com ho faig? De què vivim els meus fills i jo?

Volem poder viure i no malviure. Habitatges d’obra social ja! És summament urgent. També per als que som catalans, no només pels que venen de fora. Igualtat per a tothom, si us plau. Ho suplico. Això és una trucada de SOS. Ens estan matant poc a poc amb els preus dels lloguers. L’habitatge és un dret. Prou ja!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa