MónTerrassa
La línia 4 d’autobús de Terrassa és un altre món
  • CA

Aquesta carta és per fer una queixa pública sobre el servei de transport urbà de Terrassa (TMESA), en especial sobre la línia 4. La línia 4 dona el pitjor servei de totes les línies. El problema ja no són els minuts de retard (que podrien explicar-se per la variació diària del trànsit) sinó que simplement l’autobús no arriba mai. En les últimes ocasions, he pogut comprovar l’absència de fins a dos autobusos seguits. Altres cops, passen abans de l’hora marcada, i d’altres, passen dos autobusos junts a causa del retard que un dels dos porta acumulat.

Un altre dels problemes, és el canvi de conductors a la parada del Doré, que mentre els usuaris estem esperant arribar al nostre destí (ja amb retard pels constants retards en el servei) hem d’esperar que els conductors intercanviïn opinions a la porta de l’autobús durant llargs minuts, la qual cosa empitjora encara més el retard del servei. Altres línies també pateixen retards, és cert, però són retards comprensibles (probablement pel trànsit), però la línia 4 és un altre món!

Alfredo Gómez

Recorregut de la línia 4 d’autobús | TMESA

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ester a juny 29, 2017 | 07:03
    Ester juny 29, 2017 | 07:03
    Totalment d'acord. Degut a un treball, em veig obligada a agafar ara l'autobús de la linea 4, i és al·lucinant el servei que dónen. De vegades he arribat tard a la feina degut a que ha passat 25 minuts tard. Altres vegades m'ha tocat esperar en ple sol al migdia, fins que arribés l'autobús 20 minuts tard. Una vergonya.
  2. Icona del comentari de: C a juny 29, 2017 | 11:48
    C juny 29, 2017 | 11:48
    Tota la meva comprensió a qui depèn del servei d'autobús de Terrassa per a qualsevol cosa que exigeixi un mínim de puntualitat...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa