MónTerrassa
Un espai preciós de Vallparadís ple de forats, excrements i condons
  • CA

Més control policial a l’entorn de la zona de lliure circulació de gossos, més conegut com a pipican, que es troba ubicat al Parc del Vallparadís. Aquesta és la petició que ha fet arribar a Món Terrassa la veïn Paca G. Aquesta terrassenca considera que per una bona convivència entre humans i animals es necessita que tothom respecti les normes, cosa que actualment, diu, no passa.

Carta del lector

Des d’aquesta carta vull exposar públicament una queixa que vull que sigui escoltada pel govern municipal i, especialment, per l’alcalde Jordi Ballart.

A Vallparadís, que és un dels llocs més bonics i més mal cuidats de la nostra ciutat, hi ha un pipican al costat de l’edifici de MútuaTerrassa. Just al davant hi ha una zona verda, amb gespa, i un bar amb terrassa. És un espai preciós i tranquil, on ve de gust anar-hi a passejar. Doncs a partir de les sis de la tarda ja no s’hi pot anar.

I és que malgrat que la zona dedicada al pipican es troba buida, aquest espai de gespa es troba ple de gossos que van deslligats. En trobem de totes races i mides. Com a conseqüència, s’estan causant forats a la gespa on els vianants tenim el risc de patir una caiguda, a més de trobar-nos amb defecacions i pixats… No puc anar a aquest lloc amb les meves netes per por que acabin plenes d’excrements.

Si tenen un pipican especial per a ells a pocs metres, perquè han d’utilitzar aquest espai de gespa? Aquest espai pròxim a la terrassa és per a les persones.

De què serveix tant cartellet dient que els gossos han d’anar lligats pel parc i s’han de recollir les caques si després en aquest espai s’ha convertit en un pipican sense tanques? Per què no es posa una parella de policies municipal patrullant per Vallparadís? No paguem prou impostos?

I quan no són caques, el que ens trobem deixat per la gespa són ampolles d’alcohol o preservatius… Podríem tenir un parc preciós si hi hagués més multes i menys incivisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa