MónTerrassa
Carta oberta a la Regidora LGTB+
  • CA

Benvolguda regidora, La passada matinada vam tenir una enganxada a twitter per un retweet seu sobre la gestació subrogada, una pica-baralla desagradable però normal si no fos perquè vostè és regidora de l’Ajuntament de Terrassa.

Vull, en primer lloc, demanar-li disculpes si en algun moment li vaig faltar al respecte, crec que no, però hi havia molts fils i comentaris i potser vaig fer algun comentari inadequat per a una persona de la seva alçada.

En segon lloc, però més important, vull aclarir-li els motius de la meva entrada a la discussió. No es tracta de la seva opinió sobre la gestació subrogada, ni que la defensi amb pocs arguments i molts tòpics. Vaig entrar al debat per la manca de respecte que va mostrar vers les persones que opten per la gestació subrogada per a ser pares i mares, perquè aquestes persones i els seus fills i filles es mereixen un respecte, sobretot, institucional.

Vaig veure retweets i comentaris desafortunats però va ser el seu comentari “tengo mucho respeto por la gente, por sus opiniones, etc, creo que comprar personas no es una opción” en referència a la gestació subrogada el que em va escandalitzar. Com pot dir que les persones que han sigut pares i/o mares gràcies a la gestació subrogada han fet tràfic de persones?, és conscient que hi ha persones darrere? No va dir el nom de cap d’aquestes persones, segurament perquè no coneix ningú, jo sí en conec, i conec les seves històries i li puc assegurar que no han traficat amb persones i que el camí no ha estat fàcil.

Així, no es tracta de gestació subrogada sí o no, o si s’ha de regular o no, el tema que em va indignar en un primer moment és que criminalitzi a uns pares i mares des de la seva posició de regidora de l’Ajuntament. El debat està obert a la societat i als partits, té tot el dret de posicionar-se però sigui prudent, i si perd els nervis o es deixa emportar per la passió, recapaciti i sigui capaç de demanar disculpes.

No vull acabar sense demanar-li que tingui la capacitat de diferenciar entre la meva persona i les organitzacions i entitats de les quals formo part o col·laboro, que com bé sap són diverses i de TOT tipus. Desitjo de tot cor que en dir-me: “… el mundo es muy pequeño y nos vamos a encontrar en muchos caminos…” et refereixis al fet que aquest cap de setmana també pujaràs a la Mola i ens saludarem amigablement pel camí.

Espero que pugui veure la bona voluntat amb la qual li escric i demani perdó als terrassencs i terrassenques als que ha acusat injustament de tràfic de persones.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna a agost 30, 2018 | 08:37
    Anna agost 30, 2018 | 08:37
    Molt ben dit!!! I ja triga la regidora en demanar disculpes a tots els de la comunitat LGTB que ens em sentit ofesos per les seves paraules!
  2. Icona del comentari de: Ernest a agost 30, 2018 | 09:51
    Ernest agost 30, 2018 | 09:51
    Estic entre ofès i dolgut, no vull que s'estigmatitzin els gais com a pares que abusem del cos de les dones. Però menys tenir una regidora que creu que sóc un criminal i mercader. S'ha de fer una forta reflexió i anar més enllà de les disculpes una persona amb la ment tancada no pot ser la meva regidora.
  3. Icona del comentari de: Sònia a agost 30, 2018 | 14:12
    Sònia agost 30, 2018 | 14:12
    Mai la ciutat havia tingut un perfil dels polítics que ens governen tant baix i deplorable. Van marcar els millors polítics dels PSC i ara paguen la poca preparació i vàlua dels que elsbhan substituit.
  4. Icona del comentari de: TagorWendy a agost 30, 2018 | 15:37
    TagorWendy agost 30, 2018 | 15:37
    Ninguna mujer se quedaria embarazada con el fin de entregar su hijo a otros,si no es por necesidad y a cambio de dinero.Llamadlo X.No hablamos de adopciones.Se llaman vientres de alquiler.Eso de maternidad subrogada es un eufemismo.
  5. Icona del comentari de: yoly a agost 31, 2018 | 11:07
    yoly agost 31, 2018 | 11:07
    como cualquier otro tema cada persona tiene derecho a tener su opinion y esta regidora ademas de ser regidora es persona y como persona tiene derecho de tener su opinion nos guste o no. y como persona y regidora tiene la obligacion de no mentirnos.no puede decir k esta a favor si no lo esta.no queremos politicos sinceros? y porque cuando alguien lo es nos quejamos? lo k no comprendo porque "la comunidad LGTB" nos debemos sentir ofendidos cuando la mayoria k recurren a este metodo son heteros
  6. Icona del comentari de: Yopait a agost 31, 2018 | 12:24
    Yopait agost 31, 2018 | 12:24
    Yoli, lee bien los twuits i la notícia ya que parece que no te has enterado de nada o solo te has leido el encabezamiento de la notícia
  7. Icona del comentari de: Demanar disculpes a setembre 01, 2018 | 14:23
    Demanar disculpes setembre 01, 2018 | 14:23
    Crec que la regidora hauria de demanar disculpes per les les seves paraules i aclarir el que sembla una amenaça.
  8. Icona del comentari de: KFC a setembre 02, 2018 | 21:44
    KFC setembre 02, 2018 | 21:44
    No és la primera vegada que aquesta persona la caga. No es mereix cobrar un sou públic que surt de les nostres butxaques. Hauria de dimitir o ser cessada immediatament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa