MónTerrassa
Els canvis urbanístics del carrer de Mura són una vergonya

Món Terrassa ha rebut una carta d’un veí de Terrassa que vol denunciar els canvis urbanístics que s’han dut a terme al seu carrer, i dels quals no n’està gens conforme. A parer seu, aquestes modificacions estan dificultant el dia a dia dels veïns, tant en temes de mobilitat com de neteja.

Obres sense cap ni peus

Em dic Helios i visc a Terrassa, en concret, al carrer Mura. La meva queixa és per a l’Ajuntament de Terrassa. Vull dir que és un vergonya perquè s’han posat a fer obres per tema eleccions sense peus ni cap. M’explico.

La zona del carrer Mura, en el barri de la Grípia, és una zona que sempre ha estat de difícil aparcament, i per on el tema de neteja de carrers deixa molt a desitjar. Doncs aquí hi ha el problema, això és el que ha fet el nostre Ajuntament: En una de les cantonades més concorregudes en ser a prop del col·legi i de caixers automàtics, no se’ls ocorre cap altra cosa que eliminar els xamfrans i arrodonir-los, esborrant de cop i volta les dotze places de pàrquing que hi havia.

Les noves cruïlles amb les voreres més amples ha fet que s’eliminés places d’aparcament i papereres | H.C.

De les poques papereres que hi ha en la zona, totes han anat fora, per què….. si a penes passen a buidar-les. Però no, em queixo perquè almenys hi havia papereres per a qui sí que les utilitza. D’altra banda, han posat jardineres que no les entenc, si no passen els escombrariaires com vols que passin els jardiners a regar, per flipar.

També perquè no és suficient el fet d’eliminar places d’aparcament per als cotxes, que les dues úniques zones d’aparcament que hi havia per a les motos, almenys en dues illes, s’han eliminat també, això sí…. Els senyals d’aparcament continuen allà. Suposo que els veïns podrem aparcar a partir d’ara en la vorera o també passés la grua a emportar-se les motos?

Les noves cruïlles amb les voreres més amples ha fet que s’eliminés places d’aparcament i papereres | H.C.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anselm Segura a abril 03, 2023 | 09:17
  Anselm Segura abril 03, 2023 | 09:17
  Doncs ja sabeu a les properes eleccions voteu Ballart ,4 anys més d'aquesta merda de planejament urbanistic que pasa dels veins i usuaris de la via.
  • Icona del comentari de: Anna a abril 03, 2023 | 15:24
   Anna abril 03, 2023 | 15:24
   Totalment d'acord.
 2. Icona del comentari de: Josefina gonzalez a abril 03, 2023 | 17:42
  Josefina gonzalez abril 03, 2023 | 17:42
  Bé no conec Terrassa però no m'estranya ni mica veien el que passa a Barcelona tan l'matex obres sensecontrol jardineras que després no las rega ningú camvis de carrers d'ús paciència i penseu que no esteu sols nosaltres tambe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa