MónTerrassa
Cablejat al carrer Irineu: un perill per a tothom
  • CA

Celebro l’actuació de finals del 2021 que l’Ajuntament de Terrassa va tenir en la retirada de la xarxa aèria de baixa tensió del carrer de Sant Jaume. És un carrer que utilitzo a diari, per temes familiars i també escolars i realment aquestes actuacions per actualitzar la xarxa elèctrica, no només suposen una actualització, si no que alhora donen seguretat, ja que en molts casos aquest cablejat hi és de fa molts anys i està deteriorat. I com ja es va dir per part de l’Ajuntament: “és la manera de reduir els perills que comporta la saturació del cablejat, de garantir la seguretat, de millorar l’estètica visual i de prevenció per talls de subministrament per inclemencies metorològiques o altres.”

També m’agrada que no sigui una actuació aïllada (2020 al carrer St. Antoni), i que periòdicament s’actualitzin aquests encreuaments que no fan més que posar en perill a la ciutadania i que a més donen una imatge de ciutat poc ordenada.

Ara els enumeraré el carrer Ireneu (Tram Arquímedes/Galileu), que també te multitud de xarxa aèria al llarg de tot el carrer, amb un perill més evident, n’hi ha uns que estan situats aèriament just sobre la vorera, i que en cas d’accident poden tenir conseqüències molt dramàtiques a la població terrassenca.

També comentar, que fruit de l’actuació de neteja del cablejat aeri, molts veïns de la ciutat ens podem animar a “netejar” la cara de les nostres façanes, fet que contribuirà a mantenir una ciutat amable, neta i ordenada.

Oriol Padró (via Instagram @oriolpadro).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a gener 23, 2022 | 12:07
    Josep gener 23, 2022 | 12:07
    Sí està molt bé sanejar els carrers de cablejats però l'Ajuntament de Terrassa vol que ho assumeixin els propietàris de cada façana sinó no et donen un permís d'obres, lo qual és un xantatge, per què no li exigeixen a les elèctriques que són qui guanyen més diners actualment?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa