MónTerrassa
La XATIC tornarà a estar present a FITUR
  • CA
Assemblea de XATIC amb la presència de l’alcalde de Terrassa i el regidor Amadeu Aguado | AJ. Terrassa

El vicepresident de la XATIC i regidor de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, juntament amb els representants de la direcció tècnica, participaran a La Fira Internacional del Turisme (FITUR), que es celebra del dia 23 al 27 de gener a IFEMA (Fira Madrid). La XATIC estarà present un any més a FITUR, presentant a professionals i visitants de TurismeIndustrial.cat, el portal que engloba la major oferta de turisme industrial de Catalunya. La Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya és una xarxa oberta a l’adhesió de nous municipis que disposin de recursos de l’àmbit del turisme industrial i vulguin unificar esforços per promoure aquesta forma de turisme.

Així mateix, el vicepresident i els diferents representants tècnics, duran a terme diverses reunions de caire institucional amb ajuntaments i consells comarcals de Catalunya. A més, es preveuen reunions a nivell tècnic amb agències de viatges, internacionals i espanyoles, amb l’objectiu de donar major visibilitat al patrimoni cultural de Catalunya i les opcions de turisme industrials. Pel que fa a Indústria Viva, el programa de la XATIC en què es permet visitar les instal·lacions i conèixer en directe els processos de fabricació dels seus productes, es realitzaran trobades amb importants empreses amb la finalitat d’ampliar aquest programa.

Enguany, aquesta nova edició de FITUR segueix sent el gran esdeveniment internacional de turisme amb la vocació d’adequar-se a les necessitats i evolució d’aquesta indústria. La Fira Internacional del Turisme pretén oferir una plataforma que contribueixi a generar oportunitats de negoci, intercanvi de coneixement, i, en definitiva, impulsar l’activitat del sector turístic. El passat 2018, FITUR va tancar la darrera edició amb les seves millors dades, batent el rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països i regions i 250.980 visitants. A més, la presència de més de 7.700 periodistes també evidencia l’expectació que genera aquest esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa