MónTerrassa
Webme Agency, una startup de Terrassa apassionada per l’art i el disseny
  • CA
L'equip que forma part de Webme Agency
L’equip que forma part de Webme Agency | Cedida

!--akiadsense-->

Webme Agency va néixer a Terrassa ara fa poc més de mig any fruit de la unió de Carles Domenech (CEO) i Jonatan Morales (Art Director & Co Founder). No partien de zero, ja que Morales era el fundador de Brighid Studio, agència creativa que donava suport creatiu i disseny a totes aquelles empreses que necessitaven una nova imatge o millorar l’existent. Amb aquella experiència a l’esquena, els dos emprenedors egarencs han creat la seva pròpia empresa que es troba ubicada al carrer del Vall, número 5, en ple centre de Terrassa. Món Terrassa ha parlat amb els seus impulsors perquè expliquin com va néixer el projecte i quin és el seu objectiu.

Amb quin esperit neix Webme Agency?

La gran majoria dels clients que arriben a una agència de mitjans digitals ja han entès que necessiten existir en Internet. Per a nosaltres, un dels principals conflictes era haver de treballar sobre webs antiquades o mal optimitzades. Vam detectar la necessitat d’oferir un servei de desenvolupament web que ja compti amb un equip de disseny propi, així com incorpori els elements necessaris del màrqueting perquè aquesta ofereixi beneficis. Volem oferir solucions 360º a les empreses amb les que treballem.

Quina és la seva especialitat?

A diferència d’empreses especialitzades en màrqueting, o desenvolupament, Webme té com a objectiu donar solucions, digitalitzar empreses i fer conèixer projectes nous, i no tan nous, interaccionant entre departaments. Ens agrada parlar de formats híbrids per a la presència en mitjans digitals, la nostra visió no comprèn la publicitat de manera estanca. Quan un nou client ens trasllada la importància del seu projecte, la nostra prioritat és detectar les seves necessitats i buscar els millors camins per a aconseguir els objectius. Per a això entenem que la fórmula precisa i exacta, tracta de la millor combinació dels nostres coneixements, amb l’experiència prèvia i les dades obtingudes en els seus negocis: físics i digitals.

En què es diferencia de la resta d’agències creatives?

Som una startup jove apassionada pels projectes nous, les PIMES i les empreses amb una visió d’expansió internacional. Coneixem el sector i ens mantenim actualitzats amb les innovacions en mitjans digitals; apostem per les ments creatives destacant la passió pel disseny i l’art, sempre buscant la consecució de resultats.

A qui pot interessar una empresa com WebMe Agency?

Als emprenedors que volen fer conèixer el seu projecte, a negocis de tota la vida que vulguin digitalitzar-se i expandir el seu mercat gràcies a internet. En realitat, a tothom li pot interessar. Hem treballat amb negocis locals que han aconseguit impulsar de nou les seves vendes o optimitzar el seu model de negoci per a ser més eficients. També hem participat en projectes nous, gairebé nounats, que necessitaven de nom, estructura i idees per a ser rentables. Sabem la dificultat que actualment ens trobem amb la gran quantitat d’informació, referent al màrqueting digital, que es pot trobar a la xarxa; però la nostra missió és fer entendre que la primera impressió, digitalment parlant, és el que fa reeixir qualsevol projecte.

Un equip jove conforme l'empresa Webme Agency
Un equip jove conforme l’empresa Webme Agency | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa